Katalog

Populære filter
94 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Hva har Kate Moss, Beyoncé, Olivia Palermo, Lady Gaga og Rihanna til felles? De elsker solbrillene fra Le Specs! Det australienske solbrillemerket har vært en hit blant kjendisene i flere år. Innovativ stil blandet med den beste solbeskyttelsen er en sikker vinner.

Innovative solbriller fra Le Specs

Helt siden starten i 1979 har Le Specs opplevd verdensomspennende suksess med sine moderne briller til en rimelig pris. Merket er synonymt med Euro Chic, og regnes som det ultimate sommertilbehøret. Evnen til å skape trender - ikke bare følge dem - og en relansering av selskapet i 2006 har bidratt til å holde selskapet solid plantet på moteradaren. Den karakteristiske logoen inspirert av det franske flagget i blått, hvitt og rødt gjør brillene gjenkjennelige. I kolleksjonen finnes både fargerike glass og edgy design, samt mer klassiske modeller.

Trendy beskyttelse i solen

Hos Zalando har vi gleden av å kunne tilby et bredt utvalg av både de kuleste og mest tidløse solbrillene fra Le Specs til både dame og herre. Et par solbriller kan virkelig heve et antrekk og tilføre det lille ekstra. Solbrillene er så flotte at de kan benyttes i all slags vær, ikke bare på stranden om sommeren. Kanskje vil du ha et par i knallfarger, en retrovariant eller et par klassiske pilotbriller? De gode prisene gjør at du enkelt kan eksperimentere med ulike stiler og finne et par som er helt rett for deg.

Andre har også kjøpt