Populære filter
277 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

LEGO er kjent for sine fargerike leker av høy kvalitet og bringer gjerne frem gode minner fra barndommen. Nå kan barna kle seg som sine favorittleker med LEGO Wear. Klær i alle farger og former med trykk av favorittfigurene. LEGO Wear lager fantasifulle klær for barn i alderen 0 - 12 år.

Slipp leken løs med LEGO Wear

Hvem har ikke lekt med de små figurene og byggeklossene i barndommen? Nå kan du overraske barnet ditt med like fine klær som favorittlekene. Fantasiens univers setter ingen grenser, og nå kan barna utfolde seg i fri lek i behagelige klær som tåler en trøkk. På klærne finner barna de velkjente figurene fra Bioncles, Ninjago, LEGO Friends og LEGO Starwars. Smart design med borrelås og enkle knapper gjør det raskt å få klærne av og på i en hektisk hverdag, slik at barna heller kan fokusere på å utvikle kreavtiviteten og nysgjerrigheten sin.

Fargerike og fantasifulle barneklær

Barn i ulike aldre har forskjellige behov når det kommer til klær. For de helt små er myke materialer som puster og gir rom for bevegelse et must. For de aktive små krabatene som løper rundt på lekeplassen, i hagen, skogen, på skolen eller i barnehagen er det nødvendig med slitesterke materialer som tåler vask etter vask. I klær fra LEGO Wear kan de små holde seg varme, tørre og komfortable i alt fra undertøy, sokker, topper, bukser, gensere, regntøy og jakker. Ta en titt på det store utvalget av LEGO Wear her hos Zalando og overrask den lille med fargerikt herlig barnetøy i dag.

Sjekk ut