Katalog

Populære filter
191 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Har du en forkjærlighet for funksjonelt treningstøy, kombinert med et sylskarpt, lekkert design, er sjansene store for at det edgy sportsmerket Mizuno faller i smak. Her går avansert teknologi, friske farger og komfortabel passform hånd i hånd. Målet er enkelt: Å øke motivasjonen og prestasjonen din, og gi deg mest mulig treningsglede.

Mizuno er skapt for å motivere

Det anerkjente merket sier selv at produktene er skapt for å gjøre mennesker lykkelige gjennom sport. Tanken bak det er enkel: En aktiv livsstil øker livskvaliteten, og de rette sportsproduktene og klærne gjør det enda enklere å drive med trening og idrett. Et raskt blikk på de fargeglade, rålekre kolleksjonene er i iallfall nok til å motivere oss til å komme over dørstokkmilen! Ikke bare ser bortimot alt av klær og sko bra ut, men de er også laget med innovative løsninger og høy produksjonskvalitet. Dette er treningstøy som lages for at du skal både yte bra, og se godt ut på én og samme tid.

Innovative løsninger & høyteknologisk produksjon

Mizuno Wave Technology er en av de mange løsningene som setter produktene i særklasse. Joggeskoene produseres med nøyaktig riktig mengde av dempende egenskaper, uten å gå på kompromiss med stabiliteten. Dermed kan du løpe, hoppe, sprette og løfte vekter uten skadelige støt mot føttene. Men før du snører på deg de kule, nye sneakersene dine og setter kursen mot gymmen, har du husket å kjøpe det du trenger av funksjonelt tilbehør? Drikkeflasker med sports-tut, praktiske hodetelefoner som ikke faller av ørene når du løper, stilige treningsbager og aktivitetsmålere er utstyret du trenger for å ta treningen til neste nivå. Har du heller lyst å trene hjemme, har vi dessuten det meste du måtte trenge av yogamatter, kettlebells og mye annet sportsutstyr.

Kjøpes ofte sammen med