Katalog

Populære filter
678 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Icepeak – livet utendørs er den beste underholdningen

Icepeak har tatt Europa med storm! Siden oppstarten i 1996 har dette finske merket vist at vinteren kan være både tøff og underholdende på samme tid. Icepeak lager stilige og fargerike vinterklær i høy kvalitet til både store og små, som gjør at du kan komme deg gjennom vinteren så behagelig som mulig.

Icepeak kombinerer behovene til de proffe vinteratletene og de som bare koser seg ute. Uansett - når det er snakk om utendørsaktiviteter i hardt, nordisk klima, er Icepeak merket å gå til. Med et stilfullt snitt, slitesterke materialer i høy kvalitet, funksjonelle detaljer og et innovativt design, er det ikke rart Icepeak har opplevd stor suksess. I vårt utvalg av produkter fra Icepeak finner du alt fra sko og ryggsekker, til jakker og bukser som gjør vinterhalvåret enda morsommere.

Et bredt utvalg av tekniske, stilige løsninger

Det er mye morsommere å være ute og oppleve naturen sammen med andre. Det vet Icepeak alt om, og hos Zalando finner du et bredt utvalg av tekniske klær og fottøy til hele familien.

Enkelt og greit, med Icepeak kan alle i familien - store og små, han og henne, nybegynner og proff - nyte sport og friluft til det fulle. Dette er klær laget av sporty folk for sporty folk, og plaggene finnes i en rekke farger og fasonger.

Alle plaggene kombinerer stil og kvalitet på en utmerket måte. Dette gjør at du kan mixe og matche, uten at ditt personlige uttrykk forsvinner under alle lagene med klær. Med teknisk tøy i kule farger og med unik design i hvert plagg, kan du holde deg både varm og stilig gjennom hele vinteren.

Optimal ytelse for sport og fritid, i trendy klær fra Icepeak

Plaggene og utstyret i utvalget fra Icepeak skal ikke bare bidra til at du yter best mulig, samtidig som det skal være komfort fra første stund: Det skal også se bra ut i skibakken, løypene og på afterski. Icepeak har virkelig fått til denne herlige kombinasjonen. Både form og funksjon er like stilige som de er funksjonelle. Puddersnø og afterski - med Icepeak takler du begge på strak arm.

Så stol på finske Icepeak. Her får du plagg av høy kvalitet der fokuset på design ikke går på akkord med klærnes funksjonalitet og slitestyrke. Med Icepeak får du en komplett løsning for hele dagen, fra det innerste til det ytterste plagget, fra morgen til kveld.