Katalog

Populære filter
85 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Nordisk kvalitet møter fransk eleganse i Andiata

Siden 1986 har Andiata kombinert nordisk minimalisme med fransk eleganse og femininitet. Klærnes upåklagelige søm og eksklusive detaljer gir en luksuriøs følelse. Merket ble startet i Helsinki, og har fort blitt en favoritt blant moderne kvinner.

Andiata omfavner såkalt "slow fashion". Det vil si at bærekraft er i fokus gjennom hele produksjonsprosessen. Klærne er også skapt for å vare i år etter år. Den lange levetiden skyldes klærnes slitesterke materialer. Andiata gir deg selvtillit både i hverdagen og på fest. Her får du alt i ett.

Dette merket designer og produserer klær som gir enhver kvinne selvtillit. Andiata lager klær til formelle jobbmiddager, slappe hverdager og fest. Klærnes allsidighet gjør at de kan brukes til flere anledninger, og de kan lett kles opp eller ned med riktig tilbehør.Urbane Andiata kjolertil mor og datter

Andiata er en familiebedrift, og deres lidenskap for klær kommer til syne i merkets lekre kjoler. Du kan finne flere Andiata kjoler her hos Zalando. Merket er drevet av mor og datter, som leder en gruppe designere og syersker i et urbant og hipt strøk i Helsinki.

Som tidligere nevnt er merkets spesielt kjent for sine kjoler. Her finnes det noe til alle stiler og aldre, og vi er sikre på at du vil finne en kjole som faller i smak. Fra kraftige print til nedtonede kreasjoner. Kjolene kan enkelt gjøres mer pyntet ved å legge til smykker, hæler eller annet tilbehør.

Det er ikke bare kjoler Andiata er kjent for. I vårt store utvalg kan du finne alt fra bluser og bukser til strikkegensere og jakker. Dette er med andre ord et motehus som skaper plagg til selvsikre kvinner, og du kan enkelt fylle hele garderoben med klær fra Andiata. Bruk farger som passer de ulike årstidene, og se etter de små detaljene som får deg til å skille deg ut i mengden.

For kvinner og fremtiden

Som en del av “slow fashion”-bevegelsen har Andiata fokus på kvalitet og bærekraft. Se for eksempel etter kjoler i økologiske materialer. Mykt mot kroppen og bedre for omverden. Merkets fokus på kvalitet kommer til uttrykk i alle deres kolleksjoner – fra avslappede bluser til elegante kjoler.Strikk og kjole, elegant og avslappet. Bla gjennom vårt utvalg av klær fra Andiata her hos Zalando og finn noe som gir deg selvtillit. Kombiner ulike fargetoner og lek deg frem med forskjellige passformer. Det viktigste er at du føler deg selvsikker!

Det er lett å la seg inspirere av den uslåelige kombinasjonen av det nordiske og franske. Her kan du velge mellom nøytrale og fargerike plagg. Det er virkelig enkelt for en moderne kvinne å sette sammen sin garderobe med Andiata.