Katalog

Populære filter
38 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Trendbevisste kolleksjoner med et preg av det personlige - danske Culture gir deg vakre antrekk med en herlig miks av delikate materialer, raffinerte detaljer og en særegen vri på designet. Her blandes en diskré, skandinavisk stil med spennende elementer som vintage, bohem og rå eleganse. Resultatet er unike kolleksjoner som enkelt lar seg style etter humør og personlighet.

Culture - hvor kultur møter klær

Uttrykk din unike personlighet, kultur og livsstil med klær og tilbehør som får frem nyansene i livet ditt. Den danske suksessen gjør dette lett for deg ved å utforske og mikse ulike materialer, mønstre og snitt når de skaper sine vakre plagg. De har en nysgjerrig, leken tilnærming til kreasjonene sine, samtidig som klærne lages av utvalgte kvalitetsmaterialer. Fra supertrendy strikkekjoler til klassiske jeans, enkle blazere med diskré farger til bluser med feminine snitt og mønstre, du kan bygge opp hele garderoben eller velge ut et favorittplagg eller to. Det er bare å slippe kreativiteten løs med en herlig blanding av enkle, men elegante basisklær med inspirerende nøkkelplagg og rå, rocka detaljer.

Ett plagg, mange stylingalternativer

Det er nettopp det kreative designet som gjør klærne deres så allsidige. Dersom du skal møte venninnene dine rett etter jobb, og tiden ikke strekker helt til, kan du bruke de samme plaggene ved å endre litt på stylingen. Tips: Ta på deg en kjole om morgenen, med rocka boots, ullstilongs om det er kaldt, smykker med glitter og glam samt en varm skinnjakke over skuldrene. Da har du et pent jobbantrekk som tones ned ved hjelp av sko og jakke. Når kvelden kommer, er det bare å skru opp motenotene ved å bytte bootsene ut med feminine, klassiske pumps og stillongsen ut med en elegant, tynn tights. Skinnjakken og tilbehøret kan du beholde på, men frisk gjerne opp sminken med en lekker, dyprød leppestift.