Populære filter
265 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Peak Performance: For deg som leter etter stilrene turplagg

Enten du er opptatt av ski, turgåing eller leter etter funksjonelle treningsklær, har Peak Performance et stort utvalg av spennende klær og tilbehør som passer for alle aldre og behov. Her finner du lekre og praktiske detaljer, førsteklasses materialer og innovativ design som tar treningsrunden til nye høyder. Hva med en stilsikker og elegant dunjakke, i klassiske farger som sort eller marineblå? Det stilige designet og detaljene bidrar til en jakke som både sitter og ser bra ut. Her finner du flere funksjonelle lommer, som enkelt kan romme alt fra nøkler og lommebok til mye annet. Jakken, som er utformet i ren polyester, er perfekt for deg som vil holde varmen og benytte deg av et plagg som utestenger vind og kulde. Disse funksjonene gjør også dette til en god treningsoverdel. Overflaten består av DWR, som er et vanntett materiale som holder deg tørr.

Videre kan det også være lurt å sjekke ut andre elegante og smarte plagg, slik som den kule vesten PILE ZIP som kommer med en elegant brystlomme til oppbevaring av gjenstander, samt en høy hals som holder hodet og halsen varm selv under de kaldeste vinterforhold. Du finner denne vesten i sort eller hvitt, noe som gjør det lett å kombinere med andre ulike plagg. Lukkingen består av en praktisk glidelås som går helt opp til toppen, og som enkelt sørger for et plagg som skjermer deg fra elementene. Dette plagget kan du fint kombinere med en tøff skjorte eller enkel t-skjorte under, for en klassisk og leken look. Videre vil vesten også se bra ut med noen stilige skibukser fra Peak Performance, eller noen praktiske turbukser.

Peak Performance tilbyr alt fra bukser til ullundertøy

Hos Zalando har vi et stort utvalg av produkter fra Peak Performance, slik at det er enkelt å finne frem til klesplagg som dekker akkurat dine behov. Den sportslige arven til merket betyr at du finner en rekke ulltrøyer og ullunderbukser, som gir deg god beskyttelse fra dårlig vær og kulde. Med den mest komfortable ullen, og smarte detaljer slik som innebygget kompresjonsteknologi, er dette plagg som både holder deg varm samtidig som at du også yter bedre.

Fleecejakker med forskjellige designs

Hvis du heller ser etter en tøff fleecejakke med hette, vil du også finne flere ulike modeller i flere fine farger. Den smarte og komfortable hetta gjør at du får et plagg som passer godt på kalde dager, og er et praktisk valg for deg som trenger beskyttelse fra regn, vind eller snø. Med en blanding av polyester og elastan føles hettegenserne veldig behagelige, i tillegg til at de puster godt under hard trening. Når det gjelder oppbevaring og råd til pleie, anbefaler vi at du vasker plaggene på en maskinvask. 40 grader er maksimal temperatur for å unngå eventuelle problemer og slitasje på plaggene. Det er også anbefalt å ikke stryke plaggene dine, for å bevare passformen på en god måte. Unngå samtidig tørketrommel, for at plaggene skal vare lengst mulig.