Katalog

Populære filter
203 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Luksuriøs kvalitet med Dsquared2

Dsquared2 byr på et luksuriøst og samtidig sporty, urbant uttrykk, med en rekke fine farger og stiler å velge mellom. Her finner du det perfekte tillegget for den lille moteelskeren som liker å kle seg opp. Her får du et godt sortiment for barnet, til bruk ute med vennene sine eller bare til å slappe av hjemme.

Produsenten Dsquared2 fokuserer på å tilby klær designet for komfort, som føles behagelig og godt på huden. Det brukes derfor materialer som bomull, strikk og mesh. En ekstra fordel med mesh, er at det er et godt pustende materiale, som sørger for at barnet ikke blir klam i plagget. Dette sørger igjen for å bedre komforten.

Geniene bak selskapet er tvillingbrødrene Dean og Dan Caten. Brødrene er fra WIllowdale, Toronto. De startet sin karriere innen mote på Parson’s School of Design i New York i 1984. Brødrene har siden etablert seg godt i motebransjen, som dyktige og suksessrike designere. I 1995 startet brødene dette populære merket etter å ha samarbeidet med flere dyktige italienske designere.

Boost selvtilliten med klær fra Dsquared2

Med klær fra Dsquared2 kan du lett bygge videre på det barnet allerede har i garderoben sin, og supplere stilen med nye, friske tilskudd til lek og moro. Velg mellom utvalgte mønstre, trykk og mer for å gjøre barnets stil enda mer personlig. Dette vil blant annet være med på å gi barnet ditt en boost i selvtilliten.

Dsquared2 har en stil som uttrykker kontraster, med en kul blanding av sport og glamour. Her får barna ta del i den urbane gatemoten med kule skrifttyper og farger på collegegensere og hettegensere.

Bærekraft for de minste

Merket er fremtidsrettet og innovativt, og tilbyr klær designet for å være slitesterke, som dermed varer lenge. Dette fokuset er med på å forsterke arbeidet mot en bærekraftig hverdag.

Merket har selv designet etikettene som forteller hvordan plaggene skal vaskes for å vare så lenge som mulig. Ved å følge instruksjonene, kan du sørge for at plaggene holder seg og bevarer kvaliteten. Det er bra for aktive barn.

Kolleksjonene fra dette merket er designet for å gjøre det enkelt og oversiktlig for deg. Et stort ønske når det gjelder klær til barn, er å få klærne til å vare, og tåle all den leken de driver på med. Heldigvis er klærne laget for å tåle hva enn et aktivt barn skulle utsette dem for.