Katalog

Populære filter
50 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

BALL – hverdagens mote med et friskt pust

Kle deg i de rette, behagelige antrekkene og produktene for enhver dag og hold stilen på topp med trendy artikler til hverdagen. Med klær fra BALL får du antrekk og stil som passer til enhver anledning i hverdagen, og som sitter så godt og komfortabelt at du helst ikke vil ta dem av.

I 1974 startet den respekterte og velkjente Aldo Ciavatta opp for egenhånd, i et nytt merke der han trakk på sin gode og lange erfaring. Dette var startskuddet for BALL.

Det ble tidlig bestemt å tenke nytt og mer innovativt med passform og farger, samt detaljer som satt løsere og som var inspirerte av stilen kjent fra det amerikanske college-universet. Dette ble fort en hit i Italia, og tok deretter Europa med storm, der suksessen fortsetter til i dag.

Farger til glede for enhver i klær fra BALL

Lyst, og gjerne litt stort trykk? Det er mye av hva du finner her i utvalget vårt. Enten det er sterke farger eller de litt mer tilbakelente så vet merket å tilby noe for alles smak, så du kan fremheve din personlige stil og ditt gemytt.

Subtile farger er som nevnt representert, og naturlig nok også basisfargene hvit og sort. Slik kan du enkelt kombinere plagg og bygge opp den rette garderoben med de ulike BALL-artiklene.

Mye på grunn av trykkene, som er så typiske for merket, så har de fortsatt den bestemte egenarten og skiller seg ut som et helt spesifikt klesmerke. Utforsk BALL-stilen og finn dine favoritter.

Nyt bærekraft og holdbarhet i stil

BALL er et merke som er ungt i sjelen, og vet at innovativt design ikke er nok for oss i dag. De overbeviser oss med sin bærekraftige tilnærming. Se derfor etter merket for bærekraft når du handler BALL-klær hos Zalando.

For, her finner du ulike alternativer i utvalget som imøtegår behovet for å ta vare på kloden, og som har forfulgt ulike alternativer for en mer bærekraftig produksjon. Slik som stykker laget i materialer fra en mer vannbesparende produksjon, og også bruken av plantebaserte stoffer som gjør at det ikke brukes farlige sprøytemidler.

BALL bruker også resirkulert bomull. Ved å gjenbruke eksisterende materialer reduseres også påvirkningen på miljøet. Slik finner vi hos dem en herlig mote for enhver, der du kan nyte av tilbakelent stil. Samtidig kan du også gjøre ditt for miljøet. Slik som du skal forvente av et stilig og friskt merke.