Katalog

Populære filter

Tradisjonsrike BRAX for deg med stil

Med solide røtter helt tilbake til 1888, har BRAX et sterkt fokus på kleskolleksjoner som er smarte, stilige og lidenskapelige. Dette er et internasjonalt merke med røtter som helt klart har tenkt å bli med oss videre inn i den bærekraftige alderen.

Det hele begynte med skredderen Bernward Leineweber og kona Mary som åpnet en spesialbutikk for menn i Berlin. Virksomheten utviklet seg i riktig retning og det tok ikke lang tid før hele Berlin kjente til navnet Leineweber.

Leineweber overlevde så vidt både depresjonen og den andre verdenskrigen og på 50-tallet kom ny vekst og med den ble BRAX lansert. Leineweber tilbød også BRAX bukser med glidelås til kvinner, noe som gjorde dem uhyre populære. Både menn og kvinner kjøpte BRAX og merket ekspanderte utover Europa.

Avslappet og stilig med BRAX klær

Hos dette merket finner du det trenger uansett. Her får du myke jeans eller formelle dressbukser, alt etter hva du har tenkt å begi deg ut på.

Sett sammen en avslappet chinos med en t-skjorte og du er klar for en avslappet tur med familien, eller et par jeans og en blå skjorte og du glir rett inn i de fleste folkemengder. BRAX passer til både hverdags og fest.

Ull eller bomull som dyrkes med lavere forbruk av vann og helt uten skadelige kjemikalier, gir en komfortabel bukse og holder formen med noen prosenter elastan. Snittet er så komfortabelt at du mer enn gjerne flytter inn i BRAX buksen din, så snart du har funnet frem til den rette modellen.

Tradisjonsrik innovasjon

BRAX har kanskje vært med oss lenge, men det stopper ikke designerne fra å videreutvikle merket og å komme med nye modeller. Du kan lett finne modeller med forskjellig høyde og med rette eller vide ben.

Med sitt sterke fokus på snitt og materialvalg, nærmer kvaliteten fra BRAX seg en perfeksjon som du merker med en gang du tar på deg buksen. Passformen er planlagt til minste detalj og med den rette modellen så sitter den som et skudd.

BRAX streber etter verdier som tillit, rettferdig og oversiktlig med et moderne og tydelig arbeid. Dette ser du igjen i alle de herlige modellene som selskapet produserer til deg og meg verden rundt. Den internasjonale tilnærmingen er nøkkelen til suksess og BRAX tar ansvar for en bærekraftig og rettferdig utvikling, også i samarbeid med leverandører, produsenter, butikker og kunder. Tradsjonsrik innovasjon som du kan dra store fordeler av. Finn frem til favoritten din i dag, så forstår du hva det er snakk om.