Katalog

Populære filter
223 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Ann Summers gjør det lekne herlig og komfortabelt

Ann Summers er det britiske merket som er kjent for sine spennende artikler for soverommet, og hos Zalando har vi valgt ut de mest herlige artiklene fra kolleksjonene så du kan føle deg selvsikker og fantastisk på samme tid. Her i utvalget hos oss kan du velge blant en rekke artikler som alle imponerer og smigrer din figur. Alt etter ditt humør og antrekk, fra det mer hverdagslige til det litt mer spennende.

Ta del i dette fantastiske merket som står for styrking og frigjøring av individet. Med en lang historie som toppen av kremen for den frigjorte og selvsikre, skal enhver kvinne finne sitt blant kolleksjonene fra dette rent ikoniske merket.

Vær deg selv i Ann Summers-stil

Ann Summers er dedikert til den intime klessektoren, og er et av de mest anerkjente firmaene innen sitt felt. Den første butikken i franchisen, som ligger i London, åpnet dørene i 1970.

Med tid utvidet de seg over alle de britiske øyene. Selv om veien ikke alltid har vært lett, har den klart å bli en referanse når det gjelder intime klær og tilbehør.

Dermed, i vår omfattende Ann Summers-katalog, finner du alt du trenger for å utfordre din indre moteelsker. Dra nytte av dette med de vakre trykkene og legg til den perfekte blusen i garderoben din, som fremhever den upåklagelige finishen til BH-ene du kan velge blant. Eller gå for fantastiske truse-, BH- og strømpebåndsett med en elegant silkekåpe. Valget er ditt – Ann Summers-stil kan bli din stil.

Utvid og utfordre din stil med de rette artiklene

Med et merke så kjent for sitt undertøy og design, er det lett å finne frem til nye artikler og løsninger for din komfort og din stil. Uansett hva du går for vil de myke materialvalgene og de rette formene få frem det beste i deg.

Det brede utvalget av modeller og design inkluderer langt mer enn bare attraktive og komfortable sett. De er også laget med behagelige og myke stoffer som polyester og polyamid, som gjør plaggene både komfortable og lette å ha på seg.

Sist, så er elegante broderier og gode løsninger når det kommer til formvalg til stede for å gi et ekstra push av eleganse. Alt for å bygge opp om din selvtillit og din følelse av velvære. Drist deg til å surfe gjennom utvalget, og utvid og utfordre din garderobe.