Katalog

Populære filter
674 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

1997 var et godt år for alle som liker avslappet mote. Det var da Ragwear ble grunnlagt, og som de sier selv – de har vært med deg siden den gang. Rags betyr egentlig filler, så Ragwear blir noe sånt som filleklær… men disse street-inspirerte kolleksjonene er langt fra fillete, noe som en stor mengde lojale fans har fått erfare.

Skater- og street-inspirert fra Ragwear

Tyskland er kanskje et av de stedene der skatemoten og gateinspirerte plagg har stått sterkest, og det var nettopp der Ragwear så dagens lys. Etter hvert ble hovedkvarteret flyttet til Praha, men det har ikke lagt noen demper på de særpregede uttrykkene som alle med en casual, avslappet stil kommer til å falle for. Ragwear lager plagg både for dame og herre, og det kommer stadig nye kolleksjoner – det er nemlig ingen fare for at disse skaterne kommer til å la hjulene bli kalde.

Detaljene er det viktgste

Hvis du kan stole på at detaljene er i orden, kan du stole på at det fulle bildet er i orden også. Det å ha øye for detaljer ligger nok kanskje litt i sjelen til tyske designere og produsenter, og det har Ragwear hatt stor nytte av. Kvaliteten i Ragwears kolleksjoner kommer i første rekke, og det er en av de tingene som vi på Zalando også har lagt merke til og setter pris på. Derfor finner du Ragwear i katalogen vår, hvor du enkelt velger deg både jakker, gensere, topper, skjørt og hoodies. Få på deg fillene – Ragwear venter på deg!

Vi anbefaler