Katalog

Populære filter
63 produkter

Edwin er et japansk jeansmerke, som har fullt fokus på innovasjon og å bruke eksklusive materialer og godt håndverk. De satser på å bruke unik teknologi i deres produksjonsprosesser, å håndvaske jeansene og alltid fornye seg når det kommer til design og passform.

Edwin - jeans for første gang i Japan

Du har kanskje hørt om Edwin før, men det er mye av historien til merket som nok ikke er kjent for de fleste. Dette merket ble nemlig grunnlagt helt tilbake i 1947 av en mann kalt Mr Tsunemi. De har altså meget lang fartstid i jeansbransjen. De startet opp da denim kun kom fra USA, og etter noen år hadde dette merket produsert verdens mest solide jeans. De hadde den innovative tanken om å selge jeansene vi er digger i dag, nemlig old wash og stone wash. Dette er de jeansene som ser ut som om de er blitt brukt. De kommer også opp med det de kaller en ny vintage, der retro denimstiler blir gjenopplivet.

Gjennomførte kolleksjoner fra Edwin

I dag er Edwin et progressivt jeansmerke som mikser sin japanske bakgrunn med skikkelig godt håndverk og ekspertise innen klesproduksjon. De har en moderne stil, som også er inspirert av motebildet i Europa, og blander dette inn i sine nye kreasjoner. I dag har de ikke kun jeans, men også kjoler i olastoff, og skjorter, gensere og flere plagg som kan settes sammen til trendy antrekk. Deres kolleksjoner finnes for både herrer og damer, og har en stilsikkerhet som virkelig setter japansk design og mote på kartet. Alle plagg er gjennomført til siste detalj, og disse kvalitetsplaggene er ikke langt unna. Sjekk ut utvalget hos oss, og oppdater jeansgarderoben da vel.

Kjøpes ofte sammen med