Katalog

Populære filter
452 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Mos Mosh – trendy dansk mote 

Mos Mosh er kjent for å ha et bredt utvalg av jeans som passer til alle klesstiler og fasonger. I tillegg til å tilby behagelige og kule jeans, finner man også finne en rekke smarte kjoler, bluser, topper og jakker.

Klær og bukser i ulike stiler

Mos Mosh presenterte sin første jeanskolleksjon i 2010, og har de siste årene hatt en kjempesuksess over hele Skandinavia. Med et sterkt fokus på at du skal kunne finne den buksen som passer akkurat deg, har jeans blitt deres spesialitet.

Det vises også ved at utvalget deres favner mange farger og mønstre. Så det er ikke vanskelig å finne bukser som passer din stil. Dressbukser et populært antrekk i hverdagen. Disse finner du i farger som grå, burgunder og svart. Prøv et par svarte bukser med røde striper, og match de med en hvit bluse og fin jakke til. Det perfekte antrekket for dagen om vi får si det selv.

Smakfulle detaljer og gode passformer

Hos Mos Mosh kan du i tillegg til jeans finne et bredt utvalg av kjoler, skjørt, jakker og topper. For deg som ønsker noe fargerikt, kan vi anbefale en hvit, blomstrete kjole med en stilig orange trenchcoat til. Det er gøy å skille seg litt ut i mengden, men det kan også være fint med en enkel, svart kjole hvis du ønsker et litt mer nøytralt antrekk. Let deg frem, og finn det antrekket du foretrekker.

Velg mellom flere stilige blazere i forskjellige mønstre og farger, og kombiner dem sammen med et gult jeansskjørt eller rutete a-line skjørt? Prøv et par lyseblå bukser som passer perfekt til en svart genser med litt glitter på. Topp det hele med en rosa kåpe. Å velge fra denne kolleksjonen er en sann fryd.