Katalog

Populære filter

DAY ET gir de rette veskene for den stilfulle

Om du ser etter en ryggsekk, skulderveske, eller en shoppingbag, så har danske DAY ET rett løsning for deg. Til og med ulikt tilbehør som søte luer og herlige ponchoer finner du blant de ulike DAY ET-produktene. Alt sammen med tanke på å gi de stilbevisste de rette produktene.

Damevesker er for øvrig topplinjen. Dette er den evige klassikeren for enhver moderne kvinne med sans for det praktiske og elegante, i en helhetlig kombinasjon som skinner gjennom bruk til hverdag og fest. Det er her det hele startet, med en funksjonell og elegant nylonbag i 2013.

Denne bagen tok fort Skandinavia med storm, og deretter verden. Denne suksessen ledet til valget i 2014 med å gå for å utvikle en hel serie med funksjonelle accessories, vesker og mer.

DAY ET-tilbehør og vesker lager og fullfører stilen

De rette produktene fra DAY ET skinner nytt lys på klærne dine, og gir mulighet for helt nye kombinasjoner og uttrykk i din garderobe. Alt i en herlig look, skapt i bærekraftige, slitesterke materialer.

Fra de klassiske veskene som passer for ethvert antrekk, til de rent praktiske ryggsekkene. I fargerike sprell, eller mer nøkterne og klassiske mørke toner. Merket setter prikken over i-en til deg og din dag.

Velg mellom en rekke rent sesongbaserte stiler og trykk, og hold deg oppdatert med trender. Alt i design for både look og komfort når du bærer dem. Med vesker i alle størrelser er du sikret noe for både kvelden på byen og dagen på stranda. For, glem ikke at funksjonaliteten er for DAY ET like viktig som designet. Her finner du både hverdagsmote og litt mer pynta produkter.

Tenk nytt om vesker og mote, for fremtiden

Med tanke på fremtiden har DAY ET gjort sitt for å bidra til å hjelpe verden på bedringens vei. De snur virksomheten sin om for å konfrontere utfordringer hele veien fra design til sluttproduksjonen.

Her brukes det stadig mer av bedre materialer for å minimere avfall. De bruker også resirkulerte materialer, særlig plast – ingen ny plast brukes, men det i stedet satses det altså på resirkulering.

Slik kan DAY ET tilby fremtidsrettede produkter til den moteriktige kvinnen, fra skuldervesker til ryggsekker, i tillegg til andre produkter som både bærer mote og verden fremover. Det er en vinn-vinn-situasjon, og her hos Zalando finner du et godt utvalg av DAY ET-tilbehør og -vesker.