Katalog

Populære filter
1 008 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

NA-KD er klesmerket som kommer fra online motetilbyderen som gir deg en rekke merker, klær og tilbehør. Merket tilbyr moderne og trendy plagg, med en rekke lekre basisplagg som college gensere og t-skjorter med søte detaljer. Merket har et ungt og kult uttrykk.

Freshe festklær fra NA-KD

Skal du på fest er det viktig å finne plaggene som gjør at du skiller deg litt ut fra resten. Hos NA-KD finner du freshe og supertrendy plagg som kan settes sammen til perfekte festantrekk. Velg blant leopardkjole, metalliske slengbukser eller kanskje en glitrende høyhalset topp. Dette merket holder pulsen på de seneste trendene og du kan være sikker på at du finner en favoritt, eller mest sannsynlig mange favoritter, her! I dag finner du mange plagg som representerer 90-tallet som jo er utrolig moderne. Tørr å være vågal i dette merkets freshe plagg.

Supertrendy med klær fra NA-KD

Full trendalarm med NA-KD. Stiluttrykkene de tilbyr er i tråd med alle de seneste trendene, som er å se i magasiner, blogger og sosiale medier. Retro jeans, høyhalsede og 90-tallsinspirerte farger og materialer er bare noe av det du finner her. Leopard ser ikke ut til å bevege seg ut av motebildet, og du finner det populære mønsteret på blant annet lange kåper i fuskepels. Det fantastiske med dette merket er at du kan velge egentlig hva som helst, og du vil ende opp med et antrekk som er ett hundre prosent trendy. Det er bare å starte shoppingen!

Se også

Skandinavisk Design

Julebordskjoler

Tank-Top

Oppdater garderoben med stiler fra NA-KD

NA-KD er et av de hotteste merkene på markedet for stilbevisste kvinner, og det har blitt en stor favoritt blant en rekke populære moteinfluensere og kjendiser. Derfor kommer det kanskje ikke som noen overraskelse at vi i Zalando har sørget for å sikre oss et stort utvalg klassiske og supertrendy stiler som vil gli rett inn i garderoben din.

Enten du er ute etter å oppdatere hverdagsgarderoben eller trenger en cocktailkjole til den neste jentekvelden, er vi sikre på at du finner mange fristelser fra NA-KD. Vi har samlet alt på et sted for å gjøre det enklere for deg å finne de nye garderobefavorittene.

Söta bror har hatt stor internasjonal suksess som motenasjon, og de har virkelig gjort det igjen med NA-KD. Merket så dagens lys i Gøteborg i 2015 og ble grunnlagt av Jarno Vanhatapio. Til tross for sterk konkurranse fra både nye og etablerte merker, ble de raskt et anerkjent navn på markedet og er i dag godt etablert blant de store internasjonale aktørene. Det er faktisk et av de raskest voksende merkene i Europa.

Bærekraftig mote

NA-KD er opptatt av å ikke være en stor belastning for miljøet og fokuserer derfor på en bærekraftig produksjon. Dette innebærer blant annet at de bruker økologisk bomull, lyocell og resirkulerte materialer i størst mulig grad.

Du kan til og med velge å filtrere på «bærekraftighet» på nettsiden vår, slik at det blir enda enklere for deg å ta bærekraftige valg. Et av tiltakene er å bruke minst 20 % resirkulert polyester i plaggene for å redusere mengden vann, energi og avfall i fremstillingen. Dette bidrar til å sette igjen mindre spor på jordkloden vår.

Du vil også finne mange flotte plagg fra NA-KD som er laget av økologisk bomull. Denne bomullen blir fremstilt uten syntetiske kjemikaler, noe som betyr at produksjonsprosessen er mer miljøvennlig. Disse produktene blir merket med Zalando Organic Cotton.

For stilbevisste kvinner

NA-KD har noe for enhver stil, og det er tydelig at de vet hva kvinner vil ha i garderoben. Dette er grunnen til at vi i Zalando ikke bare har inkludert dem i vårt store utvalg av merker, men til og med har utformet en spennende og eksklusiv kolleksjon i samarbeid med dem. Sjekk ut denne og en rekke andre samarbeidskolleksjoner her hos oss.

Dersom du foretrekker en klassisk og nedtonet stil, har vi en rekke tidløse plagg og et stort utvalg stilrent tilbehør som kan kombineres med nesten hva som helst. Alle garderober trenger et par blå jeans, en sort kjole og noen enkle, ensfargede overdeler som utgangspunkt for en verden av nye stiler og muligheter. NA-KD liker også å være kreative med farger, mønstre og fasonger, og ikke minst de viktige detaljene som gir antrekkene dine det lille ekstra.

I vårt store utvalg fra NA-KD finner du alt fra undertøy, badetøy, hverdagsplagg og pentøy til yttertøy og sko som vil sette prikken over i-en for ethvert antrekk. Klikk hjem dine favoritter i dag, det er på tide å gi garderoben en oppdatering!