Katalog

Populære filter
402 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Hold deg oppdatert i det siste fra NA-KD

Svenske NA-KD vet å gjøre seg uunnværlige i motebildet, og har vært et must i garderoben til den stilbevisste helt siden 2015. Du finner NA-KD i alle motekanaler, og etter flere år i bransjen viser merket at de har nettopp det som trengs for å holde seg helt i têt med det siste. Derfor er det smart å holde seg oppdatert med NA-KD, for deg som liker stil og kvalitet. Enten du trives i siste skrik, eller du liker å lage din helt individuelle stil, vil du finne noe i denne unike kolleksjonen fra NA-KD.

Gjennomført stil fra A til Å med NA-KD kolleksjonen

Nettopp det at designerne bak NA-KD kolleksjonen også bryr seg om en bærekraftige prosesser gjør at du kan være trygg på kvaliteten på fibrene og tekstilene, så vel som stilen og snittet. Finn frem til de herlige puffermene som er så populære nå, og vær trygg på at de holder stilen din gjennom hele dagen. Tekstiler og fibre fra organisk dyrket bomull, og resirkulert polyester, kan gjerne benyttes i de moteriktige klesplaggene, og likevel er du sikret at du finner mote på aller øverste hylle. En skandinavisk stil blandet med den internasjonale har vist seg som en vellykket formel fra nabolandet vårt, og det er mye takket være kvaliteten på fibre, tekstilen og selve produksjonen. NA-KD går helt fra tegnebrettet til fiks ferdig garderobe, med en klassisk kvalitet som enkelt passer inn i de fleste stiler. Finn frem til dine egne favoritter i kolleksjonen.

Det er enkelt å sette sammen en luftig bluse fra NA-KD kolleksjonen med en trendy jeans, eller en vid herlig kåpe til kraftige joggesko. Valgmulighetene er mange, både for deg som vil stikke deg frem, og deg som vil skjule deg i mengden. Stilig blir du uansett.

Kle deg etter anledningen

Enten invitasjonen har en kleskode, eller om du kan komme som du er, er det fint å kunne imponere med et stilig antrekk, og i kolleksjonen fra NA-KD kan du finne kjoler og antrekk som gjør deg til kveldens midtpunkt. Setter du sammen blusen med en stilig bukse eller skjørt, har du plutselig et antrekk som passer på kontoret. Designerne bak NA-KD tenker på alt - også anledningene som til slutt utgjør et liv.

Finn frem til favorittene dine i kolleksjonen fra NA-KD her hos Zalando allerede i dag og gjør deg klar til alle disse anledningene som kommer. Kolleksjonen dekker alt fra sko til bukser og lekre topper, samt kjoler i siste skrik.