Katalog

Populære filter
92 produkter

Vær beredt med Norrøna

Det hele begynte for nesten hundre år siden, da en norsk friluftsmann søkte etter utstyr til turene sine. Og nå, fire generasjoner senere, er Norrøna fortsatt en familieeid bedrift.

I begynnelsen var det ryggsekker av lær og slitesterkt lerret som preget produktutvalget, og etter hvert også bomullsklær.

Norrøna kontrollerer detaljene, og sørger for at du får det beste og nyeste først. Designere og håndverkere jobber sammen for å strekke innovasjonen, og definere tekstilene på nytt. Funksjon og overflate fungerer sammen for å skape en særegen minimalisme. Store produkter er laget så enkelt som mulig, med alle de viktige detaljene på plass.

Norrøna kolleksjonen: Sett sammen det rette fjellantrekket

Stå hele veien ned bakken på de perfekte Telemarkskiene, eller sus nedover på snøbrettet ditt. Finner du frem til den rette Norrøna skibuksa og jakka, merker du ikke kulden og kan bare leke deg i bakken akkurat som du vil.

La deg inspirere av Norrøna kolleksjonen, og sett sammen det beste antrekket. La deg inspirere av de klare fargene, og velg kontraster hvis du vil leke mer.

Antrekk som en knall lilla anorakk, kan sørge for å holde kulden ute og varmen inne, og overflaten kan sørge for at du er tørr lenger.

Sørg for å beholde stilen lenge

Ta på deg en dunkåpe, og gå ut i vinterkulda. Den vil holde deg både varm og stilig samtidig. Alternativt kan du ta på deg en flisjakke, og bygge lag på lag for å holde varmen. Det er smart dersom du har tenkt deg til fjells eller i marka, hvor du kan ta av deg lag når du blir varm.

Både skibuksene og friluftsbuksene har praktiske detaljer, som små lommer med smarte glidelåser, og knapper der du trenger det. Særlig når du er på tur vil du oppdage nødvendigheten av de små, smarte lommene. Buksene er dessuten forsterket der du trenger det, og laget av holdbare materialer som puster. Med et slikt fokus på detaljer, kommer Norrøna til å vare i minst fire generasjoner til. Det er nettopp kunnskapen om hva som er viktig ute i naturen som gjør at du velger Norrøna fremfor andre merker – og selvsagt også den merkbare komforten.

Ta på deg en allværsjakke til regntunge dager, og en dunjakke eller dunkåpe til de kaldere dagene, så holder du deg både tørr og varm. Finn frem til favorittene dine i kolleksjonen fra Norrøna her hos Zalando allerede i dag.