Katalog

Populære filter
112 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Norrøna tar skigleden ned gjennom snøen

Du som elsker å stå nedover pudderhvite bakker. Du kan lett se det for deg der sola står litt på hell slik at hvert snøflak får hver sin farge og sammen er de hvite mot den knallblå himmelen. Da er det bare å spenne skiene fast på beina og sette utfor. Designerne vet hvilken fantastisk følelse dette er, og de gjør alt for at du skal kunne oppleve den. Knirkefritt. Med kvalitet i hver detalj tas skigleden din vare på. De tenker på klærne og lar deg nyte bakken.

Lag på lag for å være ute i naturen

Norrøna vet at det er klærne som teller når vi skal ut i naturen. Vi kan ikke styre været, men vi kan kle oss i fornuftige klær lag på lag. Og vi kan velge klær av en kvalitet som tåler været vi skal ut i. Norrøna gjør det. De lager skalljakker og vinterjakker som tåler mer enn klar, blå himmel og puddersnø i bakken. Jakkene og buksene tåler norsk natur og all slags vær. Enten du velger GORE-TEX® eller regnjakke, så vil regn og snø prelle av slik at du får friheten til å være ute og en del av naturen.

Værbestandige kolleksjoner i staute navn fra norsk geografi

Jakker og bukser fra Norrøna har som regel en overflate av GORE-TEX®. Da holder du deg enda lenger tørr i ekte norsk vær. I tillegg legger de vekt på å isolere mot kulden med en teknologi som gjør at klærne er lette å ha på seg. Flere detaljer som glidelås under armene, hetter som kan snurpes sammen og muligheten for å stramme til rundt håndledd og midje, gjør at du kan pakke deg inn og holde på varmen når du er ute i kulden. Kvaliteten som Norrøna hele tiden etterstreber, gjør at du kan bruke klærne sesong etter sesong, selv om de hele tiden videreutvikler seg og bare blir bedre og bedre. Norrøna gir ofte kolleksjonene sine navn fra kjente norske steder eller kjente norske ansikter. Se bare på de forskjellige kolleksjonene som består av en god bredde fra ytterklær tilpasset kulden i nord til lett yttertøy som går til en fottur i fjellet i sør på en vanlig norsk sommer. Fargene og stilen er i en gjenkjennelig Norrøna-stil som passer til det friluftslivet som du lengter etter. Også kjendiser har vært med og er med i utvalget til garderoben. Det er klart det kan være litt ekstra stas å gå rundt i jakker som de har fått være med å designe. Men når de velger navn på kolleksjoner, på bukser og på jakker, så er det først og fremst for å vise litt frem alt arbeidet som ligger i bunnen. Vi vet at det er mye, mye mer enn bare klær, at det faktisk er en utendørs livsstil. Og vi vet at det er mer enn den sporty stilen og de kjente navnene som gjør Norrøna til nettopp det. Det er den slitesterke kvaliteten som tåler livstilen.