Katalog

Populære filter
61 produkter

ALOHAS utviklet med tanke på bærekraft

ALOHAS er et unikt merke som fokuserer på å utvikle sko av høy kvalitet, med bærekraftige metoder. De har blant annet et system for forhåndsbestillinger, som gjør at de kan forutse etterspørselen før de setter i gang  produksjon. Det betyr at de kun produserer den mengden sko som faktisk er etterspurt, eller som virkelig selges.

Produktene fra ALOHAS er produsert i Alicante, Spania. Ved å produsere lokalt, håper de å sikre et lavere karbonavtrykk og bruke pålitelige håndverkere.

Er det noe du kan forvente av ALOHAS, er det at de produserer veganske sko. Det vil si at de er utviklet med plantebasert og resirkulert lær. Merket samarbeider med håndplukkede leverandører, som er sertifiserte for bruk av lær.

Mote og kvalitet med stilen fra ALOHAS

Det fine med ALOHAS stil, er at de kombinerer mote med funksjon, noe som gjør skoene deres så ettertraktet. Materialene som brukes er av høy kvalitet, og ment for å kunne vare lengst mulig.

Utvalget hos ALOHAS er tilgjengelig i flere farger og design. Du kan sprite opp et antrekk ved å gå for et dristig mønster. Det fine med støvlettene, er at de fungerer godt med arbeidsklærne, og til uformelt bruk.

Læret på skoene er designet slik at du enkelt kan ta vare på dem med en enkel og myk børste. Du kan dermed forvente skinn som opprettholder sin gode stand i flere år. Videre kan du enkelt ivareta skinnet med en passende krem mot riper, merker og vannskader.

En unik hverdag

Merket står for ansvarlig shopping, ved donasjoner for å kompensere for karbonpåvirkninger. Utenom dette, ansetter de lokale håndverkere for å bevare håndverkstradisjoner i nærområdet, og dermed også sørge for topp kvalitet på produktene sine. Dette er til fordel for deg som er på utkikk etter noe unikt.

Uansett er bærekraft og ansvar øverste prioritet for ALOHAS. Dette betyr at du enkelt kan kombinere alt fra kolleksjonen med andre bærekraftige plagg du allerede har i garderoben din. Hvert år reiser merket rundt i verden for å la seg inspirere og få nye idéer. De oppsøker talentfulle entreprenører som deler entusiasmen for innovasjon og flotte opplevelser.

Helt siden 2015 har merket utviklet seg til å ta sin plass i motebransjen, med sine unike kolleksjoner. Dersom du er en av de som setter pris på bærekraft og unikhet, har du kommet riktig. Silhuettene deres har utviklet seg til å inkludere trendy, sofistikerte og dristige modeller. Dette er jo særdeles essensielt for deg som er stilbevisst.