Katalog

Populære filter
240 produkter

CMP – italiensk utendørsglede

CMP F.lli Campagnolo er et italiensk merke for alle som virkelig liker å utfolde seg i terrenget utendørs. CMP tilbyr ikke bare italiensk stil, men også den rette forståelsen og erfaringen for å skape utstyr som tåler et aktivt friluftsliv.

Med Campagnolo dreier det seg om å komme seg ut og slippe seg løs, både for ham og henne – stor og liten. CMP utvalget kombinerer høyteknologiske klær for den aktive, med en elegant stil. Dette merket kommer fra Nord-Italia, og har testet sitt yttertøy i krevende omgivelser for å skape en både funksjonell og moderne serie med sportsklær.

Fra alpene til deg - med italiensk schwung

CMP har sin opprinnelse i Alpene, som gjør at du kan være sikker på at disse plaggene oppfyller alle behov når du ferdes i krevende natur og vær. Med 50 års erfaring, leverer CMP klær med siste teknologi og topp kvalitet, kombinert med den italienske forståelsen for stil og mote. Dette er klær som passer like godt i bakkene som på after-ski.

Her får du et utvalg av klær som er produsert i pustende og værbestandige materialer, som beskytter deg i møtet med omgivelsene, og kan kombineres lagvis for å regulere temperaturen. Fra soft-shell jakker, til den isolerende termiske fleecen, du kan mixe og matche etter behov og vær.

Og som vi var inne på: Med et utvalg av CMP barneklær tilgjengelig, kan du ta med hele familien på tur med glede og letthet, for her er det noe for alle i familien. Ikke minst sørger CMP F.lli Campagnolo sine sko for at hele familien står støtt, når det skal erobres en fjelltopp eller to.

Like funksjonelt etter eventyret

Når du skal ut på alpin-eventyret er det greit å ikke måtte pakke for mange kofferter. CMP gjør det enkelt ved å ha én fargepalett, som gjør det lett å kombinere klærne med hverdagstøyet for ekstra isolasjon, eller bruke på afterski om kvelden. CMP sørger for at du kler deg funksjonelt og stilig på samme tid. For eksempel kan du kombinere et par jeans med vinterstøvler og fleecejakke for en avslappet look, som både er sporty og kul.

For den som trenger nye klær til livet utendørs, med ekstra fokus på det alpine, så er CMP Campagnolo et utmerket valg. For både store og små finner du her litt av hvert hos Zalando, med et godt utvalg av kvalitetstøy, sko, og tilleggsutstyr for bakkene og andre aktiviteter, for både sport og mote.