Katalog

Populære filter
69 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Cras sender blomster i moten fra Danmark

Klær fra Cras er en ren fargerik eksplosjon som kommer til deg og andre kvinner verden over fra København. Dette merket tilbyr de hippeste stilene og en fremtidsrettet mentalitet –Cras betyr noe i retning av "i morgen" på latinsk, et navn som får frem tankegangen i merket.

Her er det altså tanke på fremtiden, både når det kommer til mote og bærekraft. Med Cras er alt like gjennomtenkt som det er herlig og fargerikt.

Hos Zalando har vi plukket ut de aller herligste klesplaggene, så du kan finne den gleden for morgendagen du behøver – på ett og samme sted. Scroll deg nedover og nyt fargepalettene.

De rette Cras-antrekkene for din stil og glede

Utvid garderoben og utfordre fargepaletten din med utvalget av Cras-klær. Dette merket er en ren gledesspreder, med blomster og fargerike motiver i sine kolleksjoner. De liker også å eksperimentere med forskjellige materialer for å designe unike valg for deg og andre moderne kvinners motesans.

Kanskje særlig populære er de forskjellige, og rent lekne, kjolene som kommer i en hel rekke farger og med de ulike nydelige mønstrene som brukes. Disse kjolene blir fort fokus for alle antrekk, og kan like lett kombineres med minimalistiske sneakers som med sandaler, og fungerer til akkurat det du ønsker med et smil.

Også lekne bluser og stilige jakker blir fort et gledespunkt i antrekket ditt. Med en rekke herlige farger og snitt, og en behagelig passform som gjør at det ikke bare er stilen din som får et løft, men også komforten. Du kan bruke dem til fritid, og med et par bukser og pumps ta dem med til kontoret. Mulighetene er mange når du bygger opp garderobeskapet med allsidig og god mote.

Cras – et merke for morgendagen

Et annet punkt hvor du merker gleden er hvordan de også tenker på fremtiden, og omverdenen. Her er bærekraft også i fokus.

Dette er nemlig en topp på prioriteringen hos Cras, og flere av deres artikler er laget av naturlige og resirkulerte stoffer. For eksempel brukes resirkulert polyester fra plastavfall. Alt laget i en topp kvalitet for å vare inn i fremtiden.

Sist er også sertifisert økologisk bomull å finne, godt på litt kjøligere dager, og som alltid med Cras-klær holdes du varm og god i designet, mens omverdenen tas vare på. Det er lett å like dette merket! Her finner du klesplagg som får frem fargene for en hverdag i glede, dekt av blomster.