Katalog

Populære filter
838 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

DKNY pulserer med New Yorks livlige attitude, med plagg og tilbehør som kjennetegnes av høy kvalitet og stilfullt design for kvinner, herrer og barn. Helt siden Donna Karan startet merket sammen med mannen sin 1984, har de inntatt en solid og udiskutabel posisjon i moteverden. Fra elegante vesker og klassiske plagg til sofistikerte klokker, DKNY gir deg moderne design og en tidløs stil.

DKNY - et lite stykke New York

DKNY er et ikonisk merkenavn med klær og tilbehør som fanger hjertet og sjelen til New York. De urbane klærne er perfekte å kombinere og mikse til den stil du måtte ønske deg. Det samme plagget kan varieres i nærmest det uendelige. Velger du en sofistikert, sort bukse med raffinert søm, kan du bruke en klassisk kashmirgenser til den om dagen når du skal på jobb eller skole. Når kvelden kommer og du ikke har tid til å bytte ut hele antrekket, kan du skifte genseren ut med en blondetopp og la føttene skli ned i sorte, høyhælte pumps.

s

Det perfekte tilbehøret fra DKNY

Har du en av de delikate veskene fra DKNY i klesskapet, har du det ideelle tilbehøret for å style ethvert antrekk både opp eller ned. Veskene kommer med en lekker fargepalett, fra klassiske sorte til friske, grønne modeller. De lages hovedsakelig av kvalitetslær som varer lenge. Veskene gir et stilfullt innslag til jeans og bombejakke, setter prikken over i-en til dressbukse og blazer og komplementerer cocktailkjolen på kvelden. Du kan bruke den samme vesken til nesten alle typer antrekk, og til å fremheve din egen, gode smak og personlighet.

Andre har også kjøpt