Populære filter
898 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Er du på jakt etter lekkert undertøy, en ny nattkjole eller en myk og deilig pyjamas? Da bør du sjekke ut utvalget av Hunkemöller produkter her hos Zalando. Den nederlandske undertøysgiganten har noe for enhver smak og et bredt utvalg av størrelser.

Lekkert undertøy fra Hunkemöller

Hunkemöller ble etablert i 1886 i Amsterdam av Wilhelm Hunkemöller og hans kone Josephina Lexis, som startet med å produsere korsetter. I dag er bedriften en av Europas største undertøysspesialister og tilbyr undertøy, nattøy, badetøy og strømper i alle former og størrelser. Merket fornyer seg stadig, og i stedet for de opprinnelige korsettene finner du nå komfortabelt hold in undertøy som holder kurvene på plass. Hunkemöller følger med på de siste undertøystrendene, slik at du alltid skal finne det siste til garderoben.

God stil fra innerst til ytterst hos Zalando

Fint undertøy kan virkelig få deg til å føle deg bra, og godfølelsen starter i nettbutikken her hos Zalando. Blant Hunkemöllers produkter finner du alt fra myke bomullstruser og BH´er til hverdags, til sexy blondeundertøy og komfortable nattkjoler og pyjamaser. I tillegg finner du et rikt utvalg av bikinier og badetøy. Så enten du vil ta en rolig kveld og slappe av hjemme på sofaen, eller kle deg opp til fest - Zalando har utvalget du behøver for å føle deg vel.

Andre interessante produkter

Tøfler

Badekåper