Edgy og fjongt fra NORR

Fremtidsrettede snitt og motekultur, blandet med vintage prints, summerer opp det spennende danske merket NORR. 

Detaljene som gjelder

Det danske merket NORR ble grunnlagt i Århus i 2017. På kort tid har det bygget seg opp som et av de sterkeste nye merkene på markedet med sin unike design. Vi har allerede forelsket oss i deres blomstrete kjoler, kule bukser og feminine stil. 

Dette er merket for den urbane kvinnen som lever en moderne livsstil, men som la seg fascinere av trendene fra fortiden. Her kan du mikse og matche vilt, og alltid sette sammen antrekk som viser selvtillit. 

Klesmerket designer for alle årstider, noe som passer oss i Norden midt i blinken. Her vil du finne antrekk for kalde norske vinterdager, så vel som hete sommerkvelder. Designerne er er ikke redde for å presentere spenstige fargepaljetter og prints, og tilbyr varierte kolleksjoner hvor du både finner vakre basisplagg og catwalk-inspirerte antrekk. Her finner du klærne du vil nyte å bruke igjen og igjen. 

Med hjerte for fremtiden

NORR har helt siden oppstarten vært opptatt av å produsere plagg med høye etiske standarder og med et minimalt miljøavtrykk. Det har blitt klesmerkets kjerneverdier, samtidig som det passer perfekt inn i samtiden. De har nære relasjoner med sine partnere, og jobber kontinuerlig med å implementere mer bærekraftige tekstiler. 

NORR sine kolleksjoner består av plagg som virkelig skiller seg ut. Ønsker du å skape en garderobe som oser av stil og identitet er dette virkelig merket for deg. Kombiner fargerike skjorter og jakker med merkets tidløse bukser og jeans, så er du klar til å takle enhver anledning. Med en stilsikker fremtoning og et hjerte for en bærekraftig klesindustri, er det danske designhuset blitt et merke vi mener er enhver garderobe verdig.