Populære filter
284 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Varm stil med Colmar Originals

Du behøver ikke la vinter og kulde gå ut over stilen din. Med klær fra Colmar Originals kan du få stilfulle vinterjakker og andre varme klær, som lar deg beholde både ditt personlige uttrykk og varmen når kulda setter inn.

For de dagene der temperaturen er sånn midt i mellom eller skiftende, kan en vest fylt med dun og fjær være akkurat det du trenger. Overmateriale i polyamid og glidelåslukking holder kulden i sjakk. En høyere krage gir deg ekstra beskyttelse mot elementene.

På de ordentlig kalde dagene kreves kanskje en ekstra lang jakke med varmt fôr av dun, som holder deg varm og er behagelig når du er utendørs. En fôret hette gir deg ekstra varmende beskyttelse mot vind og kulde, og en toveis glidelås er enda et praktisk element.

Behagelig hverdagsstil med Colmar Originals

Du finner ikke bare varme og stilige ytterjakker blant utvalget av Colmar Originals, som du finner her hos Zalando. Du får også behagelige klær til bruk når du oppholder deg innendørs, som for eksempel herlige joggebukser.

I utvalget av plagg fra Colmar Originals får du klær som du kan bruke både til fritid, på jobb og til mer stilfulle anledninger. Hva med en elegant, høyhalset strikkegenser, som gjør seg like godt sammen med jeans som under en dressjakke eller sammen med chinos?

Gensere i nøytrale farger er ypperlige når det gjelder allsidighet, og lar deg mikse og matche med hele resten av garderoben din. Du kan for eksempel bruke en lys kremfarget, tynn strikkegenser under en farget dress, eller kanskje en klassisk svart genser sammen med stilrene mørke jeans.

Ikke bare tøy

Her hos Zalando finner du ikke bare stilige klær fra Colmar Originals, men du får også fottøy. Hva med et par klassisk svarte snørestøvletter, som er like fine til både ham og henne? Med materialer av lær og tekstil får du et stilrent og ikonisk uttrykk.

Et par sko som er tynt fôret lar deg bruke dem store deler av året, og et klassisk svart par går til ethvert antrekk. Du finner også herlige joggesko laget med lær og tekstil, med snøring som lar deg enkelt justere passformen. Bruk dem sammen med jeans for et tilbakelent hverdagsuttrykk, som også er stilig og behagelig. Uansett om du er på utkikk etter varme vinterjakker, behagelige klær for ulike anledninger, eller et nytt par sko som blir favoritter, kan du finne noe som faller i smak her blant utvalget av Colmar Originals hos Zalando.