Populære filter
157 produkter

Kle opp minsten i lekre Hust & Claire

Det danske barneklesmerket Hust & Claire ble grunnlagt allerede på 80-tallet av Anders Hust, og er et klesmerke for barn som liker å leke, kose og pynte seg. Barneklesmerket er allerede godt etablert i Norge, mye på grunn av de stilige, trendy kolleksjonene som bygger på tradisjonelle røtter i den skandinaviske klestilen.

Enten du ser etter herlige ullklær til små og litt større barn som vil ut for å utforske verden, eller du ser etter stilige bursdagsklær, så er Hust & Claire et merke som tar seg av alt fra A til Å. La barna dine få utvikle seg i behagelige klær som ikke klør, og som gir dem nettopp den bevegelsesfriheten som de trenger. Finn favorittene i Hust & Claire-kolleksjonen allerede i dag.

Ull, bambus, og herlig bomull

Hust & Claire er også av de barneklesmerkene som har tatt opp bambus som tekstiler i kolleksjonene sine. Dette er et svært behagelig stoff som kan brukes helt innerst mot huden. Bambusviskose og bambus lyocell holder seg mykt uten tøymykner, og tar derfor ekstra vare på følsom hud.

Bærekraftig bambus er en plante som vokser hurtig, filtrerer CO2 og produserer oksygen. Dette materialet blir sett på som svært bærekraftig og et fremtidig materiale. Bomull og ull er mer ressurskrevende å fremstille, men kan også fremstilles på en bærekraftig måte. Designerne bak Hust & Claire er opptatt av å bruke bærekraftige og miljøvennlige materialer i kolleksjonene sine, samtidig som de tenker på å bruke tekstiler som er myke mot og tar vare på sart barnehud.

Lekre mønstre og snitt

Mye av det som kommer fra Hust & Claire har uimotståelige trykk på lekker ull til barn, og en hel del hverdagsklær til både små og store, jenter og gutter. Nettopp de lekre mønstrene gjør at både store og små faller for de lekre klesplaggene, og de blir raskt til en favoritt på minsten. Enten du liker små, søte dyr, lekre blomster, eller bare digger en riktig dinosaur, så finner du de herligeste eksempler i denne kolleksjonen.

Inne eller ute, hverdag eller fest, finn det barnet ditt trenger i denne kolleksjonen, til priser som ikke skremmer lommeboka her hos Zalando. Du finner alt som barnet ditt trenger å ha i garderoben til enhver anledning. Med smarte detaljer og en myk passform er du sikret at komforten er på plass, slik at klærne raskt blir en favoritt for barnet ditt også.