Katalog

Populære filter
566 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Ønsker du deg de råeste jeansene? Da behøver du ikke lete lenger. G-STAR har jeans for alle - og alle anledninger. Selve produktet står virkelig i fokus når G-STAR designer. Siden 1989 har de kompromissløst designet dongeribukser i alle typer vask.

Rå jeans fra G-STAR

G-STAR er særlig kjent for det røffe, behandlede stoffet som gir inntrykk av slitte jeans - uten at det går på bekostning av kvaliteten. Er du på jakt etter en ny bukse med low waist, mid waist eller high waist? Ikke noe problem. G-Star har alle modeller. I nettbutikken til Zalando finner du i tillegg til jeans ulike topper med korte og lenge ermer, flere typer bukser, jakker, blazers, hettegensere, skjørt, badeshorts, hverdagskjoler, jumpsuits, vesker, belter, luer, skjerf, boxershorts, solbriller og en rekke jeans med spenstige fargevalg og mønstre.

Stort utvalg av G-STAR kolleksjonen hos Zalando

Om du er på jakt etter lyse, blekede eller mørke jeans, finner du det i G-STAR kolleksjonene. Skokolleksjonen består av badesandaler, joggesko, sneakers, høyhelte sandaler, boots og en rekke denim sneakers. G-STAR tilbyr deg den ultimate hverdagslooken. Enten du skal på stranden, på jobb eller nyte en fridag med gode venner i parken. Uformelle, trendy plagg til en god pris. G-STAR plaggene kan du fint mikse med andre merker du finner i Zalandos nettbutikk. Unn deg noen nye favoritter og shop noe nytt til garderoben i dag!

Andre favoritter