Katalog

Populære filter
290 produkter

Ta med deg et lite stykke feminin, fransk glamour inn i hverdagen med det luksuriøse undertøyet til Chantelle. Elegante blonde-BHer, forføreriske neglisjéer, sofistikerte strømpeholdere, søte hipstere, frekke stringtruser - dette er undertøyet som får oss til å føle oss vakre, uansett anledning, og vi elsker det!

Chantelle - vakker fra innsiden ut

Det er få ting som slår den luksuriøse følelsen av å ta på seg delikat undertøy på morgenen. Selv om disse plaggene gjerne er de minst synlige i antrekket, kan riktig undertøy gjøre underverker for holdning, humør og velvære dagen lang. Uansett om undertøyet er gjemt diskré under klærne, eller du leker deg med den hotte moten hvor du lar balconette-BHen synes under blusen, gir vakkert undertøy deg en ekstra boost med selvtillit før du skal ut og møte verden. Det franske merket er som skapt for dette. Det er det sensuelle og romantiske som setter sitt preg på designet, samtidig som fargepaletten har mye lekkert å by på: Fra balkong-BHer i dype, mystiske farger til truser i duse og lyse toner.

Undertøyet som gir godfølelsen

Med det store, fristende utvalget av undertøy, synes vi at det kan være vanskelig å bestemme seg. Det hjelper derimot å tenke gjennom hvilke krav du har til antrekket ditt. Dersom du ikke vil at BHen og trusen skal vise gjennom klærne, kan du gå for de sømløse, stroppeløse variantene, mens lekre sett med mønstre, blonder og små, raffinerte detaljer er perfekt til fest om du ønsker at undertøyet skal synes litt. Chantelle kan også friste med edgy og moderne sports-BHer. Vi mener at disse er så lekre, at vi lett kunne ha droppet treningstoppen for å vise dem frem! Kanskje kan du det også - nå er det tross alt trendy å ha undertøyet over klærne.

Andre har også kjøpt

Straight Leg Jeans

Topper

Strikkegensere

Sandaler med kilehæl

Lette Jakker

Trenchcoat