Populære filter
1 561 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Kontroversiell, ungdommelig og tradisjonell, Abercrombie & Fitch er alt på en gang. Men mest av alt leverer dette merket college-inspirerte klær for både damer og herrer. Her finner du alt fra supermyke t-skjorter og hettegensere til kjoler og lekre skjorter. De har et øye for klassiske snitt og komfortabel mote.

Bli college-inspirert av Abercrombie & Fitch

Abercrombie & FItch gir deg de typiske klærne man ser i amerikanske collegefilmer - hettegensere i myk bomull, jeans, skjorter og t-skjorter. Merkets look er en blanding av ungdommelig og tradisjonell. Kolleksjonene får en preppy look med deres logo, ofte funnet ved venstre brystlomme. I tillegg er deres design noe som kan beskrives som ganske «straight», men også lekent. Det lekne kommer inn ved bruk av mye farger, og plagg som gjerne brukes av college-studenter. Dette merket gir deg en rekke basisplagg som du enkelt kan kombinere. Match en enkel trøye med noen tettsittende jeans, og en skjorte hvis du vil pynte deg litt ekstra.

Populære Abercrombie & Fitch

Dette klesmerket tok verden med storm da de åpnet sine helt spesielle butikker i en rekke storbyer. Her var det mørk belysning, høy musikk og man kunne lukte den velkjente Abercrombie & Fitch parfymen gjennom hele lokalet. Selv om besøket i butikkene deres er litt av en opplevelse, så er det beste med dette merket helt klart klærne. Disse er av høy kvalitet, er komfortable og har en god passform. De har også svært gode joggebukser, så hvis du er på leting etter komfortable og stilige klær til å slappe av i, er dette merket å gå for. Du kan enkelt bestille dine favoritter her, og rocke den populære, ungdommelige stilen med dette amerikanske klesmerket.