Populære filter
993 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter


Abercrombie & Fitch for alt og alle på en gang

Oppdag stilen kun Abercrombie & Fitch kan gi deg. Det er klassisk amerikansk, og dermed både tradisjonelt og kontroversielt på en gang. Med college-inspirerte klær for både han og henne, finner du de rette klesplaggene for et klassisk snitt og komfortabel mote.Med erfaring som strekker seg helt tilbake til grunnleggelsen i 1892, er det ikke rart at merket vet å levere uovertruffen komfort og kvalitet. Her er det de små detaljene som får dem til å skille seg ut, og får frem en avslappet og leken look - samtidig som det er elegant.

Boltre deg med Abercrombie & Fitch klær, og tenk at du er i en collegefilm, men samtidig stå støtt i enhver anledning.Bygg en hverdagsgarderobe med Abercrombie & Fitch klær

Når du surfer gjennom utvalget av klær fra Abercrombie & Fitch, ser du fort hvordan det lett lar seg kombinere i en helhetlig stil. Din stil, der du matcher ulike trøyer, og herlige hettegensere, med jeans. I tillegg kan du ha en skjorte klar, om du vil spisse antrekket noe.

Vi er kanskje ekstra begeistret for utvalget av gensere, der hoodies og topper, samt alt i mellom, får frem det beste både i ham og henne. I dette utvalget er det lett å finne både den siste og den mest klassiske stilen, i en kombinasjon av retro og moderne.Og du skal heller ikke glemme denim. Det blir ikke amerikansk uten skikkelige denimplagg, og Abercrombie & Fitch sine jeans er kjent for å være behagelige med den rette passformen. Kanskje særlig takket være stretch, som er satt inn i stoffene. Med ulike passformer for ulike ben, og motesnitt. Kombiner dem med funky joggesko og en hettegenser for den helt rette, avslappede søndagen.

Grip mulighetene i klær fra A&F

Det er ikke uten grunn at Abercrombie & Fitch har oppnådd den populariteten de har. Dette skyldes ikke bare passform og komfort, og heller ikke den stilige looken. Årsaken er heller hvor bekymringsløs og trendy snittet og motebildet er i klærne fra A&F.

Du rocker lett college-looken, som er velkjent fra amerikansk moteverden med Abercrombie & Fitch, der ungdommelig glede går sammen med tidløs eleganse. Og, aller sist, skal vi ikke glemme det store utvalget basisplagg. Med Abercrombie & Fitch er selv de mest hudnære plagg en demonstrasjon av passform og unikhet. Baser deg rundt en t-skjorte fra dette merket, og føy til de ulike detaljer og plagg du behøver og ønsker for dagen.