Katalog

Populære filter
77 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Få opp farten med klær og utstyr fra Dynafit

Det tyske selskapet Dynafit er kanskje mest kjent for å produsere ski, skistøvler og bindinger, men i dag leverer varemerket klær og utstyr til alle fire sesonger. Fokuset de har på teknologi og design er kjent over hele verden.

Hastighet, letthet, utholdenhet og teknologi

Dette er Dynafit sine fire merkeverdier, og selskapets mål er å levere de aller beste produktene til utøvere innen fjellsport. Produktene er utviklet for å oppnå maksimal minimalisme, enkelhet og effektivitet.

Selskapet bruker egne idrettsutøveres kompetanse som en viktig komponent i utviklingen av teknisk utstyr for fjellsport. Logoen deres, snøleoparden, symboliserer verdiene og egenskapene de står for. Snøleopardene beveger seg raskt og elegant i verdens høyeste fjell og legemliggjør fjellklatringens idealer. Enten du skal stå på ski i Hemsedal, eller klatre i Himalaya, vil du finne utstyret som passer her. 

Riktig utstyr for din destinasjon

Har du tenkt deg ut på en løpetur i skogen? Prøv et par av de vanntette løpeskoene med Gore-Texmembran, og kombiner dem med en hardshelljakke i matchende design og et varmende reflekshodebånd. Er det varmt ute, kan du gå for en lett singlet sammen med et trendy løpeskjørt med tightsunderbukse. I kolleksjonen finner du også stilige friluftsshorts i fine farger som du kan ha på deg sammen med en matchende t-skjorte. 

SkiMo og fjelløp er blitt veldig populært i Norge, og resten av Europa, de siste årene. La oss innse det – utstyr er kult. Se smart ut i bakken med riktig utstyr fra Dynafit. Prøv en elastisk softshellbukse for alpint eller fjellvandring året rundt. Kombiner den med en lett foret jakke i polyamid, som du også kan bruke på fritiden sammen med jeans for en sporty look.