Katalog

Populære filter
129 produkter
Hank
Hank
Hank·
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Dynafit – sporty klær og sko til alle anledninger

De er kanskje mest kjent for sine ski, skisko og bindinger, men Dynafit leverer klær og sko til alle årets sesonger. Det tyske merket vet å levere når det kommer til teknologi og design, og byr på sko og klær som er enkle, effektive og minimalistiske. Akkurat det du trenger for en aktiv livsstil.

Merkeverdiene til Dynafit er hastighet, letthet, utholdenhet og teknologi, og deres mål er å levere det alle beste innen fjellsport. Og for å nå dette målet brukes kompetansen til egne idrettsutøvere. Kombinasjonen av kompetanse og design gjør Dynafit-klær til et sikkert valg uansett om du skal bestige Norges høyeste fjell eller stå på ski i Alpene.

Enten du er ung eller eldre, mann eller kvinne, vil Dynafit være et godt valg. Hos Zalando finner du alt av sko og bekledning til alle årets mange aktiviteter.

Riktige Dynifit-klær uansett vær

Er det noe vi i Norden er vant med, så er det skiftende vær, og i enkelte sesonger kan vi få alle fire sesongene på én dag. Da er det godt med klær som holder deg varm og tørr uten å bli ukomfortabelt når solen titter frem igjen.

De vanntette joggeskoene passer perfekt uansett om det regner eller solen skinner fra skyfri himmel, og byr på en løpekomfort som gir deg løpegleden tilbake. Kombiner med en lett skalljakke for å være forberedt på skiftenende vær.

Shorts eller bukse, uansett hva du går for kan du være trygg på at plagget vil føles lette og behagelige. Hos Zalando finner du Dynafit-shorts og -bukser i beskyttende skallmateriale som passer perfekt til en aktiv livsstil. Og for det komplette sporty antrekket finner du matchene t-skjorter.

Se trendy ut i bakken

Det handler ikke bare om å ha de mest tekniske klærne i bakken. Det skal også se trendy og moderne ut. Og med Dynafit får du tekniske klær som er lette, komfortable og moteriktige.

Elastiske fritidsbukser med et ekstra lag under passer like godt på løpeturer som i bakken. Kombiner med en jakke i dun og et par ski og støvler, og du er klar for å stå på slalåm hele dagen. Bytt ut skiene med et par tursko og du kan ta deg en tur i skog og mark hele året rundt.

Det beste med Dynafit er hvor moderne og tidsriktige de er. Jakken du brukes i skibakken kan enkelt kombineres med et par jeans i hverdagen. Og løpeskoene, de tar seg godt ut uansett om du er på fottur eller på jobben.