Populære filter
110 produkter

Dersom du ikke vil at stilen din skal gå på kompromiss med funksjonalitet, har du kommet til riktig sted. Samarbeidet mellom motedesigneren Stella McCartney og det ledende sportsmerket Adidas er en drøm for deg som liker å ta deg bra ut når du trener. Førsteklasses sportstøy med spennende farger og mønstre sørger for å holde deg fresh på trening i materialer som puster.

Stilsikker på trening med adidas by Stella McCartney

Stella McCartney er datter av musikklegenden Paul McCartney, men har definitivt skapt seg et navn på egenhånd. Under designstudiene sine sendte hun modellene Kate Moss og Naomi Campbell ned catwalken med eksamenskolleksjonen sin, og tok moteverdenen med storm med sine lekne og unike silhuetter og snitt. Samarbeidet med sportsmerket Adidas har resultert i fantastiske kolleksjoner helt siden de startet samarbeidet for over et tiår siden. Stella McCartney bringer lekne farger og lekre mønstre til Adidas kompromissløse utvikling av luftige og slitesterke materialer, som lar deg føle deg komfortabel under treningsøkten.

Sporty, fresh og komfortabel i trendy treningstøy

Adidas by Stella McCartney fornyer og utvikler seg kontinuerlig og henter ofte inspirasjon fra naturen både når det gjelder former og farger. La deg friste av T-skjorter i alle farger, joggesko, gensere, vesker, treningsbager, ryggsekker, caps, luer, treningstopper, sports-BHer, jakker, bukser, tights og strømper. Eller hvorfor ikke velge en fargerik bikini eller badedrakt og et deilig stort badehåndkle til neste svømmetur? Felles for produktene er lekne farger, slitesterke materialer og deilig komfort. En sporty look som passer både til trening og fritid. Enten du liker å svømme, løpe, trene styrke, gjøre yoga eller ta en kaffe på café vil du føle deg fresh i komfortable designtreningsklær. Det beste utvalget fra kolleksjonen finner du her hos Zalando.

Andre har også kjøpt