Katalog

Populære filter
225 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Fra anledninger som kaller for sofistikerte antrekk, til hverdagslig eleganse, Bugatti er et velkjent merke som har falt i smak hos stilbevisste menn og kvinner. Her får du klær og tilbehør med et preg av utsøkt, italiensk mote. Raffinerte herredresser, rocka boots, edgy sneakers og stilfulle skjorter, den edgy stilen skiller deg ut fra mengden og fremhever det unike ved personligheten din.

Rå eleganse med Bugatti

Det raffinerte merket pulserer av urban, sofistikert stil, iblandet autentiske, hete trenddetaljer. Ikke bare ser kolleksjonene bra ut, men det ligger hardt arbeid og avansert teknologi bak produksjonen. Shape Memory for eksempel, gjør hverdagslivet enklere ved å gjøre strykejernet overflødig. Denne teknologien gjør at materialet beholder den glatte, fine formen selv etter vask og iherdig bruk. Det er ingen grunn til at mote ikke kan være praktisk. Du kan føle deg trygg på at du kan gripe livet med begge hender, styre dagen etter egne ønsker og likevel ha plettfrie klær når kvelden kommer. Du slipper også frustrasjonen med krøllete skjorter når du har dårlig tid og vil se bra ut i en fei.

Utsøkte kolleksjoner, også for kvinner

Det er ikke bare de stilfulle herrene som kan nyte de fascinerende kolleksjonene til Bugatti. Merket har omfavnet det feminine, og har tatt sine første steg inn i brennhet damemote de siste årene. Har du en av deres edgy skinnvesker over skuldrene, kan du gi et ellers klassisk antrekk litt attitude. Enten det er jobb eller fritid, er det tidløse designet enkelt å style. Ønsker du å virkelig tilføre hverdagsstilen ekstra eleganse og autentisitet, kan looken fullføres med matchende sneakers i lær. Dette er merket som tar kjente og kjære favoritter, som en typisk joggesko, og forvandler det til noe nytt og urbant - perfekt for den særegne stilen din.

Se også

Ankelboots

Salg på Pensko

Elegante snøresko