Katalog

Populære filter
148 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Dockers for sofistikert og tilbakelent stil

Hadde det ikke vært fint med et par bukser, eller en skjorte, som passer like godt til kontoret som til helgeutflukten? Her hos Zalando finner du et stort utvalg av Dockers, fylt med klær som gir deg nettopp denne sofistikerte og tilbakelente looken. Her får du klærne som kan ta deg fra jobbhverdag til avslappende eventyr på et blunk.

Velg blant bukser, shorts, skjorter og mer, og finn plagg som inspirerer deg, og som kan være med deg gjennom en rekke ulike anledninger og aktiviteter. Her får du med andre ord stilige basisplagg som funker til det meste.

Velg blant ulike snitt og farger for best å komplimentere både din fasong og din stil, og la selvsikkerheten strømme på, innenfra og ut. Du kommer nok til å trives i dine nye Dockers.

Fra cargo til crop

Her hos Zalando finner du bukser fra Dockers i en rekke ulike stiler og fasonger. Velg for eksempel et par lyse cargobukser, som går perfekt sammen med bomberjakken og en løstsittende t-skjorte på herlige fridager.

For kvelder ute på byen er det alltid gøy å gjøre noe ekstra ut av påkledningen, og da kan et par crop-bukser med litt sleng virkelig fremheve personligheten din. Gå for eksempel for et mørkt par, sammen med en hvit t-skjorte og en skinnjakke, og topp det hele med en stilig hatt eller et par statement-briller.

Mulighetene er mange, og det er bare kreativiteten din som kan sette en stopper for hvilke stiluttrykk du kan sette sammen med Dockers i garderoben. Lek deg med mulighetene, og utforsk den personlige stilen din i samme slengen. Da vil resultatet bli noe som kommer til å fremme deg, din kreativitet, din personlighet og din fortjente selvsikkerhet.

Skap en bedre framtid

Også Dockers har sine egne bærekraftige alternativer, og her hos Zalando ønsker vi selvfølgelig at det skal være lett for deg å finne dem. Du kan derfor enkelt se etter det grønne merket vårt for bærekraft når du blar nedover produktsiden til Dockers, eller så kan du velge å filtrere søket ditt til bare å inkludere ulike bærekraftige produkter – alt etter hvilken type bærekraft du er på utkikk etter.

Da vil du for eksempel kunne finne Dockers laget med resirkulerte materialer; noe som bidrar til redusert innvirkning på natur og miljø, og mindre avfall. Når du tar bærekraftige valg, bidrar du til å skape en bedre framtid, og det ønsker vi hos Zalando skal være så enkelt som mulig.