Katalog

Populære filter
3 691 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Unik design, klassisk stil og fremragende kvalitet - dette er tre, gode grunner til at vi har forelsket oss i GUESS. Fra lekre sko og klær, til vesker og klokker som simpelthen oser stil og lidenskap, tilbyr GUESS tidløs mote for damer, herre og barn. Merket har sin særegne identitet som kombinerer eleganse og attitude, noe som gjør produktene perfekt for enhver anledning.

Guess - merket med det lille ekstra

Med GUESS i garderoben trenger du ikke lengre gjette hva du skal ha på deg i dag. Plaggene lar seg enkelt style for enhver anledning og smak. Klassiske A-line skjørt for dame, for eksempel, er elegante med høye hæler og lekne smykker på fest. Til finere hverdags kan du bruke en langermet topp i sprudlende farger eller sammen med en blazer for en strammere look. Herrer kan også nyte det varierte utvalget for både avslappet hverdagsstil og urban mote. T-skjortene er behagelige og allsidige, og passer like godt til joggebukser og shorts som til bomullsbukser og jeans.

GUESS - Lekre sko fra hæl til tåspiss

La deg inspirere av det store utvalget av sko til damer og herrer. Fra urbane og praktiske joggesko til ham til lekne sneakers til henne, skokolleksjonen til GUESS består av tidløse og unike modeller som sklir rett inn i enhver garderobe. Skoene kan også tilpasses forskjellige antrekk. Høyhælte sandaler i sort skinn passer perfekt til jeans når du vil ha et penere hverdagsantrekk, samtidig som de fullfører cocktailkjolen på fest. Sneakers til både ham og henne passer like godt til jobb og skole som til en kveld på byen - alt avhengig av hvilke plagg du kombinerer dem. De er allsidige og tidløse nok til at du kan tilpasse dem til din personlige, særegne stil.

Andre har også kjøpt