Katalog

Populære filter
2 940 produkter

Alltid trendy med klassikeren Guess

Kle deg opp i stilige klær fra Guess, amerikaneren som i over 40 år har ligget i forkant i det internasjonale motebildet og med en kvalitet som du kan stole på. Det globale merket har et fokus på en ung, sexy og eventyrlig livsstil med en fullstendig kleslinje og det du måtte behøve av tilbehør. Guess har alt fra armbåndsur, vesker og sko til smykker og parfymer. Finn frem til det du trenger og det som gjør deg stilig her hos Zalando allerede i dag. Guess er bare ett av alle de trendy merkene du finner her.

Kvalitet i en gjennomført stil

Myke t-skjorter i bomull med stilige trykk er enkle å kombinere med kule jeans, en kort, kul shorts eller et stilig skjørt i samme fargepalett eller i kledelige kontrastfarger. Tekstilene som Guess bruker i kolleksjonene sine er av en kvalitet som både er behagelig og stilig. Med kule t-skjorter til varmt vær og stilige toppluer til kaldt vær, dekker Guess det mest essensielle. Se bare på de herlige luene i forskjellige strikkemønstre og herlige farger. Populære duskeluer er praktisk nyttige om vinteren og en så absolutt stilig detalj i vintergarderoben din. Kolleksjonen fra Guess er full av slike herlige detaljer, av stiler du enkelt kan kombinere og sette sammen til stilige antrekk.

Tilbehør du ikke klarer deg uten

I tillegg til stilige klær har Guess tilbehør som du ikke klarer deg uten, slik som lommebøker med glidelås som låser inne verdisakene dine og ikke lar mynter rulle ut. Kule belter som like gjerne kan stramme inn midjen til en kjole som pynte et par jeans, og sko som passer til et fullstendig antrekk. Armbåndsur kan like gjerne være et smykke som hjelper deg å passe tiden, og med et lekkert armbåndsur rundt håndleddet og en diskret, feminin ryggsekk på ryggen, er du klar for hverdagen. Andre smykker, som små feminine øredobber, kan fullføre stilen din på en lekker måte og du kan pynte opp med en kul ring på fingeren. Stilen fra Guess er allsidig og du finner noe til juniorer og ungdom, til menn og kvinner. Guess har kolleksjoner som omfavner det meste av det du trenger i hverdagen, og som gir deg en unik stil som du kan kjenne igjen selv når trendene forandrer seg. Guess henger ikke bare med i tiden – Guess ligger alltid der fremme i tiden og sørger for at du er trendy og med i det globale bildet.