Populære filter
176 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Vis deg frem med Jaded London

Har du vært på utkikk etter et klesmerke som er litt annerledes enn alle de andre? Et merke som på ukonvensjonelt vis får frem hvem du er? Da kan Jaded London være svaret.

Her hos Zalando finner du en rekke forskjellige spennende klær fra Jaded London, som med sine banebrytende og unike snitt, farger og grafikk lar deg uttrykke hvem du er. Her finner du klær til både dame og herre, slik at hvem som helst kan sette sammen sin personlige stil.

Hva med et par rå highwaist jeans, med tie-dye i lynmønster? Bruk dem sammen med en crop singlet og en skinnjakke for et ekstra edgy uttrykk. Eller kanskje en hettegenser med spindelvevmønster er det som vekker interessen din?

Klær fra Jaded London hele året

Hos Zalando finner du klær fra Jaded London til enhver sesong og årstid – her kan du være deg selv hele året rundt. Sommer og varme temperaturer er perfekt for crop t-skjorter og singlet, kanskje sammen med et stilig skinnskjørt eller et miniskjørt med spennende grafikk.

Høst og vår kan du gå for et par løstsittende bukser, som du enten kan bruke sammen med en tettsittende t-skjorte eller hettegenser, alt etter hva temperaturen tilsier. I kaldere vær kan du gå for en stilig strikkegenser med grafikk i svart og hvitt.

Fra dette merket finner du altså alt du trenger for å utfolde deg fullt og helt i din egen stil, uansett sesong. Se gjennom utvalget vårt og finn dine favoritter i dag.

Bland teksturer og nyt uttrykket

Her hos Zalando finner du klær fra Jaded London i en rekke ulike tekstiler, som når du setter dem sammen gir deg et unikt og edgy uttrykk. Du kan faktisk la kreativiteten din løpe fritt.

Hva med et par løstsittende jeans i en herlig og mørk farge, sammen med en fargerik t-skjorte full av mønster og grafikk? Sett dem sammen med et par tilbakelente sneakers, eller chunky boots for å gjøre uttrykket ditt enda mer personlig.

Eller hva med en kjole i mesh laget med polyester og elastan, som ikke bare er stilig, men som også gir deg den bevegelsesfriheten du elsker i hverdagen? Sammen med sneakers og en skinn- eller denimjakke får du et tilbakelent hverdagsuttrykk, og med hæler og en clutch-veske er du klar for en lang kveld på byen med venner. Uansett anledning, kan du med Jaded London sette sammen antrekk som lar personligheten din skinne.