Katalog

Populære filter
103 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Det ligger vel i navnet, men disse behagelige, praktiske fritids- og sportsskoene gjør deg omtrent like spretten som en kenguru. Når KangaROOS først kom på markedet på 80-tallet, eksploderte de omtrent av popularitet. Den unike skoen kom nemlig med en uvanlig, liten detalj: En innebygd lomme til å oppbevare nøkler mens du trener.

Få sprett i steget med KangaROOS

Merket holder seg tro mot sin atletiske, sportslige opprinnelse den dag i dag, samtidig som det tradisjonelle kombineres med det moderne. Her går original design hånd i hånd med stilfulle detaljer. Fra klassiske sneakers til funksjonelle vinterstøvler, i dag består kolleksjonene av et variert utvalg av omtrent alle typer fottøy og annet tilbehør til dame, herre og barn. Designet på en typisk dame- og herresko for eksempel, består av detaljer med friske farger og edgy mønster, kombinert med klassiske grunntoner som svart. Resultatet er et særegent utseende som garantert gir antrekket ditt en spennende vri. For barneskoene derimot, er det en herlig miks av sterke farger og lekne mønstre som gjelder. De faller garantert i smak hos de små.

Innovative løsninger helt fra starten av

Helt siden den artige tanken med lommer i skoen, har skomerket sørget for å innarbeide innovative løsninger i produktene sine. Sålen er utviklet i samarbeid med ingen andre enn NASA, og med denne pangstarten, er det ikke rart at høy kvalitet og funksjonalitet alltid har fått prege ethvert produkt. Logoen med kenguruen er et symbol på filosofien til merket: Sprett i steget, topp hastighet og fullt fokus fremover. For ikke å glemme at kenguruen har lomme på magen! Er du klar for å nyte ubestridt komfort når du tar beina fatt? Samtidig som du kan uttrykke stilen din med et rålekkert design? Ta steget inn i en sporty, leken verden av morsomme, funksjonelle sko, og utforsk kolleksjonene til dette nyskapende merket.