Katalog

Populære filter
2 679 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Hvis det er noe vi alle kan være enige om, så er det fakta at man aldri kan få for mange sko å velge mellom. Pier One er et tysk merke som har tatt det ganske så bokstavelig, og som har skapt kolleksjon etter kolleksjon med sko i kjent kvalitet, og med det vante, tyske øyet for detaljer og finesser. Tradisjon og de siste trendene blandes tilsynelatende uten vanskeligheter – og det er en virkelig kompliment.

Mer enn bare sko, fra Pier One

Selv om det kanskje er skoene vi kjenner aller best fra Pier One, har de andre talenter som fortjener oppmerksomhet også. De siste årene har de kommet med stilige casual-plagg for menn som vet å sette pris på stilen og komforten de presenterer. Dette er basisplagg for alle som vil ha det beste fundamentet til stilen sin, og med kombinasjonen av både sko og de aller mest vanlige plaggene våre i denne klassen, er det ingen tvil om hva man burde velge lenger. Pier One, selvsagt.

Legg deg på førsteplass, med Zalando

Med Pier One synes i alle fall vi her på Zalando at vi har truffet blink. Det er vanlig for merker å spesialisere seg litt, men Pier One har bevist at de takler skokolleksjoner like godt som basisplagg – det er en styrke i seg selv når allsidigheten gjennomføres på en så vellykket måte. Hvis du sitter på gjerdet mellom flere merker, kan vi rett og slett bare skjære gjennom. Gi Pier One en sjanse du også, som så mange andre har gjort. Vi har ikke angret på at vi har gitt dem en masse plass i nettbutikken vår, og med noen få, enkle klikk, kan disse kreasjonene være på vei hjem til deg!

Vi anbefaler