Katalog

Populære filter
205 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Liker du fargerike plagg med mønster og trykk? Da bør du sjekke ut kolleksjonen til Iceberg. Det italienske merket lager lekne klær og tilbehør til både dame og herre. I nettbutikken har vi samlet flere godbiter for deg som våger å synes.

Lekent og fargerikt fra Iceberg

Italienske Iceberg ble etablert allerede i 1974 av Silvano Gerani og Giuliana Marchini og har nå utsalg en rekke steder i Europa, Dubai og Kina. Fra starten med strikkede sportsklær, har merket vokst til å inkludere andre typer klær, klokker, sko, tilbehør, en egen barnekolleksjon, samt drikkevann på flaske. Kampanjen som satte Iceberg på kartet på 80-tallet bestod av bilder tatt av den kjente fotografen Oliviero Toscani. Portretter av andre designere og kjendiser som merkevareambassadører for et annet klesmerke var noe nytt. Store navn som Vivienne Westwood, Franco Moschino og Luciano Benetton stilte opp for konkurrenten sin. Grunnleggernes sønn har tatt over det kreative roret og daglig ledelse og fortsetter å utvikle Iceberg som et fremoverlent og innovativt selskap.

Morsomme trykk og smarte snitt

Iceberg er kjent for sine lekne plagg med trykk, mønstre og ikke minst sin gode passform. God design mikset med glade elementer. Hva sier du til en t-skjorte med supermann- eller bugs bunny trykk? En kjole med abstrakt grafisk mønster, eller en stor veske i sølv eller med frynser? I nettbutikken her hos Zalando har vi samlet det beste, slik at du kan få uttrykke din lekne personlighet gjennom god design. Gjør som kjendisene Lil' Kim, Paris Hilton og Pamela Anderson og kle deg i antrekk fra Iceberg.

Andre interessante produkter