Populære filter
120 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Copenhagen Shoes – lidenskap for vakker design og komfort

Med et par sko, støvletter, eller annet fottøy fra Copenhagen Shoes får du en fantastisk kombinasjon av veldesignede og lekre sko, som samtidig er komfortable og vil la deg kunne nyte dagen – eller natten – på bena, uten ubehag.

Grunnlagt med en forkjærlighet for design og kvalitet er dette selskapet som designer og produserer sneakers, sko, stiletter, høye hæler, støvler og loungewear i kvalitetsmaterialer, skapt med skandinaviske designverdier og med bærekraft i tankene.

Det er godt for deg, din stil, og ikke minst for miljøet.

Bredde og nyskaping hvert år

Hos Zalando finner du i utvalget av Copenhagen Shoes en bredde og et utvalg av kvalitet, det være seg boots eller høye hæler.

Alt kommer i en smakfull kombinasjon av lekre materialer og herlig komfort – her er det smart tenkt og designet.

Scroll deg gjennom det spennende utvalget og se hva vi har på lur. Hvert år kommer det nye tøffe ideer ut, og vi i Zalando sørger for å få det frem til deg.

Utvalget fra Copenhagen Shoes er mer enn bare godt design

Et herlig fokus fra Copenhagen Shoes er å få mer og mer av utvalget inn i kategorien "We Care", dette betyr at alt som bærer denne logoen er sydd i skinn som er produsert med bærekraftighet i tankene.

Ikke bare er det godt for miljøet, men også for dine føtter er de herlige skoene fra Copenhagen Shoes fantastiske. I det meste at utvalget finner du et supermykt lateksskum i innersålen, noe som avlaster føttene og skaper en optimal komfort for deg.

Det er lett å la seg begeistre, og du finner lett her frem til sko eller støvler som passer vinter som sommer, og til oppkledd som til mer avslappet stil. La deg inspirere av våre motetips og se om ikke du finner de nye drømmeskoene dine.