Populære filter
192 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Nytt og fresht hos Designers Remix

Designers Remix er mer enn bare et navn, det er en filosofi. Charlotte Eskildsen grunnla merket i København i 2002, med en visjon om å sette sammen feminin eleganse med bærekraftige materialer. Den kreative prosessen tar utgangspunkt i tidligere kolleksjoner, som gjenoppfinnes og "remixes" til noe friskt og spennende.

Designeren og merket hennes er kjent for den lekne tilnærmingen til mote, og kombinerer tidløse snitt med uventede detaljer. Enten du er på jakt etter en klassisk kjole til en spesiell anledning, eller noe mer avslappet til hverdagen, er vi sikre på at du finner noe her.

Merkevaren er også anerkjent for engasjementet i bærekraft. Designers Remix er stolte av å bruke resirkulerte materialer i mange av plaggene og kreasjonene sine, og setter æren i å være med på å forme en mer miljøvennlig moteindustri.

Gjør et fashionabelt valg med Designers Remix

Som kvinne i dagens samfunn, vet du at stil handler om mer enn bare utseende. Det handler også om å ta valg som gjenspeiler verdiene dine. Med Designers Remix kan du ta et fashionabelt valg, og merket har en rekke bærekraftige kolleksjoner som kombinerer høy kvalitet med ansvarlig produksjon.

Et kjennetegn ved disse kreasjonene er evnen til å balansere det trendy med det tidløse. Med en kjole fra dette merket, ser du like fantastisk ut på et cocktailparty som på rolige søndagsbrunsjer, og de vide buksene, flytende toppene og grasiøse bukser, er perfekte til både skole, jobb og alt der imellom. Når du vil "mix it up" litt, hva med denim-kreasjonene eller en halv-blazer sammen med leggings? Designers Remix tilbyr plagg som fortsetter å imponere, uansett hvor moteverdenen tar veien.

Selv om du velger både kvalitet og stil, betyr det ikke at du må tømme lommeboken. Merket har et bredt spekter av priser, så du alltid kan finne noe som passer både stilen og budsjettet ditt.

Ta stilen din til nye høyder hos Zalando

Å oppdage nye motetrender er alltid spennende, og her hos Zalando kan du finne stil og substans til garderoben din. Plaggene fra dette unike merket, gir deg muligheten til å uttrykke personligheten og smaken din, samtidig som du støtter opp om bærekraftige verdier.

Det er også viktig å merke seg at kvaliteten på Designers Remix-plagg sørger for at de vil vare lenge. Når du investerer i et plagg fra dette merket, investerer du i et stykke som vil bli en nøkkeldel av garderoben din i årevis.

I jakten på ditt neste favorittplagg, hvorfor ikke ta en titt på kolleksjonen her hos Zalando? Her finner du det perfekte utvalget for å uttrykke deg selv, med både selvtillit og eleganse. Ta steget, og la Designers Remix ta pusten fra deg.