Katalog

Populære filter
242 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Kjent Marimekko blomst

Kle deg stilig opp i kjent finsk design der Marimekko-blomsten står sentralt i de fleste designene. Med en kvalitet på tekstilene som har tradisjon helt tilbake til 1951, så har tekstilene og materialene som blir brukt i de forskjellige kolleksjonene en komfort som overgår det stilige designet. Det sier mye, for når du kan boltre deg i bluser, kjoler, hettegensere og skjorter, så er det med en stilig signatur som gjør at det finske designet kjennes igjen på langt hold. Og det selv når du velger andre mønster enn den klassiske Marimekko-blomsten. I utgangspunktet var den rød i et enkelt trykk, men den ble snart kopiert i flere vakre farger. Dermed står du selv fritt til å velge den du liker best. Det er tekstilene med de klare trykkene som kjennetegner Marimekko.

Kle deg med stil i Maris kjole

Marimekko er finsk for «Maris kjole» og du finner flere spennende kjoler i kolleksjonene herfra. Helt fra den helt enkle jerseykjolen med rene linjer til de lengre kjolene med flagrende detaljer. Felles for alle, enten du liker trykt mønster eller ensfarget, er at det er mønsteret som drar oppmerksomheten, mens snittet og stilen holdes litt tilbake. Velg en lengde som passer til deg med en fasong som du føler deg vel i. Komforten fra tekstilen er der i alle klesplaggene fra Marimekko og minner oss på hva de begynte med først. Nemlig tekstil.  Du finner klesplagg til alle i familien i kolleksjonene deres, helt fra klær til en liten frøken, kule, trendy ungdomsklær til stilige klær til dame og herre. Alt sammen i den samme signaturen med store, klare trykk som du vet bare kommer fra det finske motehuset. Enten du ser etter en enkel t-skjorte eller du leter etter et helt antrekk som du kan bruke med stil, så finner du det i denne kolleksjonen. Det har blitt noe litt tidløst over kolleksjonene fra Marimekko, en stil som du kan bruke igjen og igjen, sesong etter sesong. Men de er helt med i motebildet med sin tydelige grafikk, kvalitet på tekstil og klare linjer. Den myke kvaliteten i bomullen er noe som barna setter ekstra pris på, når du kjøper noe lekkert til dem fra kolleksjonen. Den myke komforten lar barna få bevege seg og utforske verden uten å bli heftet. Dermed blir det plagg som de gjerne tar på seg og som raskt kan bli til en favoritt i klesskapet. Med Marimekko blomsten trykt på magen til både mamma og jenta, gir det en ekstra tilhørighet også.

Fullfør stilen med kledelig tilbehør

Marimekko er så mye mer enn en kjole til Mari. Her finner du ryggsekker, paraplyer, forskjellige skuldervesker, shoppingvesker og kledelige skjerf. Alt du kan trenge for å fullføre stilen din, kan du finne i dette designet. Helt til den kledelige portemonéen som nesten er et must have for de som liker Marimekko. Sekker og vesker er designet for at du skal få med deg det du trenger, så velg en størrelse som passer til hverdagen din.