Katalog

Populære filter
258 produkter

Blomstre med Marimekko sin egenartede moteDet er noe helt eget ved finske Marimekko, der en erketypisk nordisk og ren chic stil kombineres med et slående fargeuttrykk du ikke finner noe annet sted. Det er kanskje ikke så rart at navnet betyr noe som "Maris kjole", som viser til at dette er kvalitetsplagg for hverdagen, men også spesielle anledninger.Dette finske merket er et konsept som styrker deg i å være deg selv. Bygg opp ditt uttrykk med blokkmønster, den velkjente blomsten, og tidløse ideer for striper og andre grafiske uttrykk. Marimekko er en egenartet og personlig del av motebildet og har et ønske om å inspirere gjennom funksjonell og tidløs design.

Designerne mikser nye ideer med historisk inspirasjon fra arkivene, og skaper nye plagg og produkter, som uansett innovasjon og ny design alltid reflekterer Marimekkos tydelige karakter. De søker alltid å uttrykke essensen av Marimekko, som fortsatt er moderne og alltid gjenkjennelig.Marimekko klærgir den moderne retro

Når du blar gjennom utvalget vi har valgt ut hos Zalando ser du det raskt. Marimekko klær har en deilig retro feel, kombinert med et moderne snitt og punch. Det er feminint, trendy, og samtidig ulikt alt annet. Der du kan kombinere store blomstermønstre på strikkegenseren eller skjørtet, med merkets mer diskret motsetninger.

Det er rett og slett enkelt å skape en overraskende, men stilig garderobe som møter all slags vær og temperatur uten problemer. Med opphav i Finland kjenner så klart Marimekko til både behovet for varmende tøy, og de mer lette t-shirts for sommeren. Alt i de blomstrende, gledesspredende mønstrene.Om det er for kveldens høydepunkt med en slående kjole med deres magiske mønstre, eller om du bruker den samme kjolen til hverdagsbruk med et par nedtonede sneakers, så er det muligheter og glede som spres med dette finske motehuset.Topp det hele med rett tilbehørLekkert tilbehør blir aldri feil, heller ikke med Marimekkos egenartede klær. Kanskje det viktigste er håndvesken, fra de mer prangende til de subtile og klassiske variantene. Sammen med skjerf, matchende smykker og andre små detaljer som skaper prikken over i-en til antrekket.

Så skal vi heller ikke glemme at også de minste kan delta i gleden over fargerik og blomstret mote. Marimekko har nemlig en rekke plagg for de mindre jentene i familien.Det er rett og slett ikke mulig å ikke bli blid når man scroller gjennom utvalget fra denne finske gledesprederen. Der det er noe på lur for enhver.