Populære filter
128 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Helly Hansen leverer legendariske plagg til sjø og land

Enten du vil prøve deg på sjøen om bord i en båt, eller bare er på leting etter en glimrende vindjakke som takler det meste, har Helly Hansen garantert noe for deg. Hos Zalando, tilbyr vi et stort utvalg av klær fra Helly Hansen, som vil gjøre din neste tur så mye bedre.

For markedets mest avanserte skall- og vindjakker, bør du se til Helly Hansen. Her får du en jakke som både er lett, varm og gir fantastisk beskyttelse mot elementene. Med innebygd Primaloft-teknologi og et overmateriale i polyester, er du klar for skiftende vær. Innerforet er laget i polyamid, som er komfortabelt, samt effektivt frakter vekk fuktighet og svette.

Dette er klær som passer til enhver situasjon

I tillegg til de ulike jakkene med avansert beskyttelse mot regn og vind, har vi flere fleecejakker og hettegensere som vil friske opp enhver garderobe. Du finner disse plaggene i en rekke ulike farger og designs, slik at du kan finne akkurat den rette for deg. Hva med en grå hettegenser med den ikoniske Helly Hansen-logoen, og en hette som gir god beskyttelse fra vind og kaldt vær?

Denne hettegenseren får du selvfølgelig i flere farger, for eksempel grønt eller blått, som passer til det meste. Genserne er laget i den mest behagelige bomull du kan tenke deg, og med en avslappet passform er dette plagget like ideelt for late dager på sofaen som på tur.

Klassisk design møter funksjonalitet i verdensklasse

Helly Hansen har et glimrende utvalg av produkter, som evner å kombinere ledende design med funksjonalitet i toppsjiktet. Skijakkene du finner hos Helly Hansen er et godt eksempel på dette. Laget med praktiske innerlommer og ytterlommer, samt lufting ved armhulene og egne åpninger for hodetelefoner, er dette en jakke som er klar for alt!