Populære filter
62 produkter

Helly Hansen for en kvalitetsmessig, helhetlig stil

Det tynne, nesten gjennomsiktige Helox-materialet, som var laget av PVC-plast og holdt jakker og luer vanntette, ble banebrytende for Helly Hansen. Senere kom robuste Plarex, som var så robust at Helly Hansen kunne produsere arbeidsklær for industribruk.

Med norsk fiberpels som et isolasjonsmateriale, ble Helly Hansens robuste klær også banebrytende som yttertøy. Og det er her de fortsatt befinner seg, nemlig i tête av utviklingen.

Helly Hansen tok del i oljeindustriens fremgang allerede på 70-tallet, og har produsert overlevelsesdrakter for oljearbeiderne. Denne teknologien kan du dra nytte av, enten du elsker å seile eller bare vil ha yttertøy med skikkelig kvalitet hele året.

Hold deg varm og tørr i ytterklær fra Helly Hansen

En del av historien rommer Helly Tech, som ble lansert allerede i 1980, men har utviklet seg til ytterklær som både puster og samtidig holder deg både tørr og varm, selv når det blåser opp til riktig vestlandsvær.

Det aller beste er at Helly Hansen har utviklet en stil det er lett å kjenne igjen, og som oser av kvalitet lang vei. Det er enkelt å ta på seg en solid allværsjakke, og samtidig se stilig ut med jeans og hvite joggesko. Enkelte steder er det nærmest en lokal, stilig uniform på grunn av været.

Hydrofile materialer trekker vann gjennom materialet til utsiden, og sørger for at du ikke er klam inne i jakken eller buksen.

En hel praktisk kolleksjon av stil

Heldigvis er kolleksjonen utvidet til mer enn bare arbeidsklær. Her kan du finne stilige sko og praktiske capser. Alt sammen i en kvalitet som kan brukes i det norske været, og med en stil som ligger på den aller øverste hyllen.

Helly Hansen er særlig gode på skiklær, og når du velger de kule skiklærne, velger du også å holde deg varm nedover bakken og oppover i skitrekket hele dagen. Skibuksene er dessuten svært populære på afterski om kvelden, gjerne sammen med en myk ullgenser.

Vanntette vinterstøvler er et must i vinterværet, og de tåler alt fra vårlig slaps til iskald is. Du holder deg på føttene med de slitesterke sålene, og varm i det myke fôret. Vinterstøvlene er, akkurat som joggeskoene, designet med stil og komfort i høysetet, slik at du kan kle deg fra topp til tå i alt du finner i kolleksjonen fra Helly Hansen. Du finner det aller beste her hos Zalando allerede i dag.