87 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Sofistikert design, avansert teknologi og høy funksjonalitet - Helly Hansen sørger for at du er klar for enhver utfordring, uansett vær og vind. Elsket blant friluftsentusiaster og med tilliten til profesjonelle utøvere, det norske merket har levert høytytende kvalitetsplagg i over hundre år. Ingenting overlates til tilfeldighetene, her får du innovative løsninger helt ned til minste detalj.

Helly Hansen gir full beskyttelse mot vær og vind

Profesjonelle utøvere, turglade hverdagshelter, arbeidsklær for arbeidsanlegg i Skandinavia - Helly Hansen er førstevalget for mange som trenger komplett beskyttelse mot røft vær. Mer enn 50 000 profesjonelle skiløpere, og mange seilere i verdensklasse, velger dette innovative merket fra Norge. Det er ikke så rart. Helt siden det legendariske merket ble født i 1877, har fokuset vært å skape førsteklasses yttertøy som takler krevende værforhold. Det har resultert i innovativ og avansert teknologi ned til hver minste søm. I tillegg har de stort fokus på et sporty, lekkert design og fornyer seg ofte, og resultatet er en perfekt kombinasjon av stilfullt design og høy funksjonalitet.

Unik teknologi med høy ytelse

Kvalitetsmerket har utviklet mange smarte løsninger som gir klærne den høye ytelsen. H2Flow for eksempel, regulerer kroppstemperaturen i vekslende vær- og temperaturforhold. Du holder deg varm, samtidig som du kan kjøle deg ned ved behov. Klærne lagrer på varm luft for at du ikke skal fryse, og blir du for varm, er det bare å åpne ventilasjonsglidelåsene. Plagg med denne teknologien er derfor det ultimative valget for alpinbakken, toppturer og andre utfordrende aktiviteter. Helly Tech derimot, er et vanntett, pustende ytterlag som forhindrer at vannmolekyler trenger seg inn gjennom tekstilet, samtidig som den fjerner fuktighet fra innsiden. Disse løsningene, samt flere andre, sørger for at du får eksepsjonelt yttertøy som tåler flittig bruk, året rundt.

Andre favoritter