Katalog

Populære filter
26 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Dersom du er på jakt etter feminine og sofistikerte klær, bør du definitivt sjekke ut kolleksjonen til iBlues. Det italienske merket lager klær med nydelige silhuetter av de beste materialene for at du skal føle deg vel og akkurat passe pyntet. Invester i en nydelig kjole og bli festens midtpunkt.

iBlues - feminin og sofistikert italiensk mote

iBlues eies av det kjente italienske merket Max Mara, og retter seg mot kvinner som føler seg unge til sinns, er nysgjerrige og som liker å følge med på trender. Klesmerket så dagens lys i 1975, og er siden den tid blitt kjent for sine flotte strikkede plagg - og nå også det store utvalget av feminine kjoler. I kolleksjonen finner du en kjole for enhver anledning. Enten du vil ha en komfortabel hverdagskjole eller du vil pynte deg til fest, så har iBlues kjolen for deg. Kolleksjonen er kjent for å benytte kvalitetsmaterialer i fremstillingen av plaggene. Fargene står godt til hverandre, slik at du kan mikse og matche forskjellige plagg i kolleksjonen.

For den moteinteresserte

Dersom du liker å følge med på hva som rører seg i motebildet, er iBlues merket for deg. Her får du en sofistikert stil uten at det ser ut som du prøver for hardt, og de feminine silhuettene passer til alle anledninger. Enten du vil matche et knelangt skjørt med en bluse på jobb, eller en collegegenser og et par sneakers for en avslappet stil på fritiden. Zalando har valgt ut en rekke flotte plagg fra iBlues kolleksjonen. Her finner du både skjørt og kjoler i alle farger, mønstre og varianter, topper, bluser, gensere, jakker og kåper. Alt du behøver for en feminin og sofistikert garderobe.

Andre har også kjøpt