Populære filter
248 produkter

Edc by Esprit har alt du trenger til neste sesong

Det er få merker som dekker alle dine klesbehov på en like komplett måte som Edc by Esprit, med sitt store utvalg av kjoler, topper og bukser, samt mye annet. Dette stilige merket selger klær til både herre og dame, og er perfekt for deg som leter etter nye plagg for å friske opp garderoben din.

Hva med en frisk og korallfarget topp, som fungerer perfekt med en stilig jakke eller genser for en kul look. Med behagelig og myk bomull for maksimal komfort, er dette et godt valg for deg som trenger noe uformelt og stilig til bruk i hverdagen. Den runde halsen og det ensfargede, enkle designet gjør dette til et spennende valg både til hverdag og fest. En grønn bukse laget i materialer bestående av lin og bomull kan være et godt tilskudd til garderoben, og fungerer glimrende til varme dager. Disse buksene har smarte sidelommer, praktisk for deg som vil ha plass til mobil og nøkler. Det enkle og rene designet består av et ensfarget mønster, samtidig som du finner et medfølgende belte sammen med den elastiske linningen.

Praktiske detaljer som gjør din neste løpetur mye lettere

Et annet eksempel på praktiske løsninger og detaljer finner du i jeansjakker, med et overmateriale bestående av bomull og elastan. Denne jakken har en tradisjonell skjortekrage, som både ser bra ut og som hjelper deg å stenge ut vind og regn på kjølige dager. Lukkingen foregår med knapper, som sikrer at du holder varmen når været blir kaldt. Du finner også klafflommer, som bidrar til å beskytte eiendelene dine ytterligere. Videre finner du også flere innstikkslommer, perfekt for oppbevaring av større gjenstander som mobil eller nøkler. Den normale lengden og passformen gjør dette til et solid valg, enten du er ute på reise eller bruker den som en overdel på vei til jobb.

Freshe plagg fra Edc by Esprit

Et godt valg for deg som vil investere i et solid plagg, er en av de mange collegegenserne du finner fra dette merket. Takket være en solid blanding bestående av bomull og polyester, er disse genserne både behagelige og perfekt for turer til byen, eller som en overdel til jobb. Den runde halsen og elastiske linningen bidrar til en avslappet passform, som er behagelig og samtidig elegant nok til en helaften på byen, eller under en overskjorte eller jakke om kvelden.