Katalog

Populære filter
444 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

AllSaints gir rocka mote som sprenger grenser

Er du klar til å ta neste steg mot å bli den ultimale trendsetter og til å utfordre, eller utvide, din egen stil med ikoniske AllSaints? La oss rocke på!

Det som en gang utviklet seg fra den alternative kulturen har holdt seg tro mot røttene. Det er derfor AllSaints sine design fortsatt i dag er inspirert av umiskjennelige industrielle- og rockedetaljer som reflekterer et helt spesielt urbant liv og attitude.

Det handler ikke bare om å vise hvor kul du kan se ut som trendsetter. Først og fremst er det å snu ryggen til eventuelle trender og sette dine egne (stil)regler. Hos Zalando fryder vi oss over utvalget av design som vi kan tilby til både han og henne.

AllSaints-stil er mote og tradisjon for alle

Når du holder en av de ettertraktede AllSaints designene i hendene, vil du raskt forstå hvorfor det britiske merket er så mye mer enn mote. Den høye kvaliteten, den førsteklasses utførelsen og det moderne snittet hjelper deg ikke bare å beundre mote, men å leve det selv ved hjelp av de unike stilene.

Enten det er klassisk sort, rocka i vinyl og skinn eller lekent med dyre- eller blomsterprint, så gir det britiske merket deg fritt valg til å revolusjonere utseendet ditt. Du kan selvfølgelig også enkelt kombinere de forskjellige stilene.

Et par skinnbukser med en blomstertopp eller et satengskjørt med en strikket genser – alle moteriktige kombinasjoner og stilmikser er mulige hos AllSaints. Trendy og avslappet blir også fort han med den rette, litt posete skjorta og et par mer tettsittende bukser.

Rock deg inn i fremtiden med muligheter og omtanke

Merkets lovende skinnutseende og tilbehør fanget tidsånden og kickstartet tidens kulturelle revolusjon ved hjelp av deres verdenskjente skinnjakker og karakteristiske bikerstøvler i moteforstand. Og selv om AllSaints nå har utvidet utvalget til å inkludere mange flere utseender og stiler, står det fortsatt for en rocka og moderne stil.

Det beste med AllSaints sine klær er at du kan bruke dem til enhver anledning. Du kan kombinere en kjole med en tøff støvel til kontoret, eller med en høy hæl for å være mer elegant på festen. Du finner også hoodien og joggebuksa for en avslappet dag i parken.

Og på toppen av det hele får du klær med tanke på fremtiden. Merket har gått for nye ideer rundt å skape bærekraft med resirkulert garn, ansvarlig ull, vegetabilsk garvet lær og innovative og vannbesparende teknikker.