Katalog

Populære filter

Dersom du er som oss og elsker å fråtse i lekre sko, er Caprice merket for deg. Elegante sorte sandaler, klassiske pumps og spenstige sneakers - Caprice kombinerer fristende skotrender med innovativ teknologi. Ikke bare får du sko som lever opp til kravene til motebevisste kvinner, de er også av høy kvalitet og er behagelig i bruk.

Caprice - for deg som vil ha både mote og komfort

Caprice fokuserer på å lage sko som både er trendy og behagelige å gå med. Det er ikke uten grunn at de har slagordet "walking on air” - den unike teknologien sørger for at moteriktige sko ikke nødvendigvis betyr såre føtter. Prisene er dessuten overkommelige, til tross for den høye kvaliteten. Skoene kan brukes for å pynte antrekket både opp eller ned. Klassiske pumps gir et øyeblikkelig boost til både jeans og sommerkjoler, og de høyhælte sandalene tar seg like godt ut i parken med skjørt som til jumpsuits på fest.

Caprice - til deg som elsker sko

Farge- og modellutvalget til Caprice er så variert at du får noe til enhver anledning. Edgy, metalliske farger gir en unik vri klassiske sommerkjoler, mens tidløse farger som hvitt og sort går til de fleste antrekk. Myke, romantiske farger som beige og rosa passer dessuten perfekt til både elegante antrekk og for å myke opp et mer rocka look. Feminine ballerinasko derimot, er det perfekte paret dersom du vil ha sko som passer like godt til jeans som til penkjoler.

Andre har også kjøpt