Populære filter
25 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Liker du en avslappet, sporty og elegant look? Da bør du sjekke ut kolleksjonen fra le coq sportif. Her får du sko og treningstøy i ypperste fransk stil, med høy kvalitet og ren design. Le coq sportif designer for både dame, herre og barn og kolleksjonene er elsket av flere store idrettsprofiler.

Sofistikert sporty med le coq sportif

Eventyret startet med at franskmannen Emile Camuset åpnet en beskjeden butikk med strømper og sokker i en liten landsby i Champagne-regionen i Frankrike i 1882. Han hadde en sterk lidenskap for sport, og valgte seg en hane som del av logoen. Hanen er et nasjonalt symbol i Frankrike, og le coq sportif er altså den atletiske hanen. I dag har merket vokst seg til å bli et av de anerkjente sportsmerkene i verden og produserer en mengde joggesko og sportsklær. Kolleksjonene består av en rekke ulike klær for deg som mosjonerer eller liker en aktiv klesstil, samt spesialutviklede klær for deg som driver med sykling, tennis, fotball eller rugby. Gode materialer gir slitesterke plagg som tåler vask etter vask.

Fransk sportsmote på sitt beste

Le coq sportif er elsket av idrettsstjerner, og opp igjennom årene har det franske merket prydet både Tour de France ryttere, tennisstjerner, samt fotballegender som Diego Maradona. Fellesnevneren for at de har trykket den atletiske hanen til sitt bryst er ønsket om høy kvalitet og komfort. Selvsagt behøver du ikke å utøve idrett på toppnivå for å sette pris på å ha le coq sportif i garderoben. Den sporty looken kan like gjerne benyttes til hverdags. Et par kule retro joggesko gir et hvert antrekk det lille ekstra, enten du matcher dem med jeans eller et skjørt. Så dersom du ønsker en perfekt casual stil til hverdags eller trening, klikk deg inn i nettbutikken hos Zalando og velg ut dine favoritter i dag.

Andre har også kjøpt