Populære filter
601 produkter

Klassiske vesker, eksepsjonell kvalitet og tidløs design - dette er noen av nøkkelordene for designermerket Michael Kors. Det luksuriøse tilbehøret med solbriller og vesker er for kvinner og menn som vet å kle seg med stil. Kleskolleksjonene for damer, herrer og barn preges av moderne, elegant design i hver eneste søm. Her får du kvalitetsprodukter som lever opp til forventingene.

Michael Kors - stilrene hverdagsklær

Fra sporty bukser og sneakers til fotside kjoler og sorte pumps - Michael Kors leverer behagelige, unike hverdagsklær, eksklusive festplagg og alt innimellom. Edgy sneakers fra Michael Kors passer like godt til skinny fit jeans som til lette sommerkjoler, og treningsbukser for herrer sørger for at han både ser bra ut og har det behagelig. Til barna finnes det et stort utvalg av sko, sandaler og joggesko i samme elegante og moderne stil som til voksne. Dette er klesmerket for mote- og kvalitetsbevisste kvinner og menn som forventer høy kvalitet og feilfritt design.

Forny antrekket med Michael Kors

Det skal godt gjøres å finne et antrekk som ikke får et øyeblikkelig boost av eleganse og attitude med vesker og solbriller fra Michael Kors som tilbehør. De raffinerte lærveskene, lommebøkene og klokkene til ham og henne simpelthen oser stil, uten å bli for mye. Solbrillene derimot er mer lekne, og finnes i dristige mønstre, spenstige former og iøynefallende farger. De livlige og trendy brillene er perfekte for å sprite opp nøytrale og elegante antrekk, og kan brukes til å fremheve din unike, personlige stil.

Andre har også kjøpt