iDeal of Sweden: Lekkert tilbehør til mobil

Mobilen er mer enn bare noe vi ringer med – den kan faktisk brukes som kult tilbehør som hever antrekket ditt atskillige hakk. Vi har med oss telefonen overalt. Hvorfor ikke gripe sjansen til å fremheve den lekre stilen din ytterligere med matchende deksel fra iDeal of Sweden?

Mobildeksler som matcher stilen

Vi legger mobilen foran oss på bordet på kaféen, ved siden av PC-en på jobb og har den med når vi skal møte vennene våre. Stilige og særegne deksler er et flott blikkfang som garanter vekker oppmerksomhet. iDeal of Sweden lager førsteklasses deksler og tilbehør til iPhone og andre merker. Dette er tilbehør i topp kvalitet med et nydelige design for alle som ønsker seg litt ekstra luksus i hverdagen.

Dekslene fra iDeal of Sweden er både inspirert av trender og en klassiske stiler, slik at du enkelt kan velge deg ut noe som passer til din personlige smak. Marmor i ulike farger og iøynefallende mønster som feminine blomster er bare noen av motivene som pryder dekslene og etuiene.

Fashionistaer verden over har fått øynene opp for styling-mulighetene som mobiltelefonen gir oss i dag. Enten du spaserer rundt med mobilen klistret til øret eller du foretrekker å legge den diskré ved siden av deg, er de fleste av oss bevisste på hvordan telefonen vår ser ut. Det er nesten som om vi drister oss til å si at det rette mobildekselet kan være like avgjørende for looken din som dristige statement-vesker og it-smykker. 

Hett tilbehør på lik linje med vesker og smykker

Helt siden iDeal of Sweden ble stiftet i 2013, har de hatt som mål å tilby brukervennlige og funksjonelle produkter med et trendy design. Ikke bare er mobilen blitt et uunnværlig verktøy i dagens samfunn, men mobildeksler begynner til og med å dukke opp på catwalken. Stadig flere mennesker får øynene opp for hva den kan gjøre for stilen din, og vi simpelthen elsker å eksperimentere med forskjellige farger og mønstre.

Designerne reiser rundt på motemesser og følger godt med på trender for å kunne gi deg produkter med et stilfullt design. De små og veloverveide detaljene i dekslene utgjør en stor forskjell på sluttresultatet. Det samme kan sies for antrekket ditt. Selv små detaljer som et mobildeksel kan ha stort utslag på den helhetlige looken.

iDeal of Sweden holder telefonen din trygg og trendy

iDeal of Sweden har mer å by på enn bare et pent ytre. Tilbehøret er laget av førsteklasses kvalitet og solide materialer. Funksjon og det siste innen mobilteknologi tas hensyn til når produktene utvikles. Det betyr at du finner deksler og tilbehør til mobilen din som passer for de fleste behov og kan brukes ved alle anledninger.

Ikke bare er særegne mobildeksler omtrent like hett som en flott statement-veske, men du beskytter dessuten telefonen din om du skulle være uheldig å miste den i bakken. Kanskje slipper du kostnadene og frustrasjonene med en knust skjerm? Produktene kan derfor være svært praktiske. I tillegg til deksler, anbefales det å kjøpe skjermbeskytter for å beskytte deg enda mer mot uhell og skader.

Stylingtips til mobilen din

Det anbefales å kjøpe deksler i mørke farger for å få noe som passer til ethvert antrekk. Svarte deksler passer nemlig for de aller fleste begivenheter og matcher de fleste klesplagg, enten det er jeans og t-skjorte eller flotte festkjoler det er snakk om. Riper og slitasje er heller ikke så lett synlig på mørke deksler, og det kan jo være ganske praktisk i hverdagen.

Det bør likevel sies at fargerike og mønstrede deksler med et unikt design er utrolig morsomme å style. Vi blir glade bare ved å se på dem! Du kan dessuten velge deksler som fremhever personligheten din på en elegant måte, slik at det ikke hersker noen tvil om at du er en person med god smak og en unik stil.

Vi anbefaler å kjøpe inn flere varianter og bytte dem ut etter humør. Lyse farger og feminine mønstre passer for eksempel utmerket til romantiske kjoler og stilrene bluser, mens mørke deksler med marmormønster gir et litt mer rocka uttrykk. Uansett hvilken stil du foretrekker, har iDeal of Sweden et stort utvalg av mobildeksler og tilbehør for stilbevisste kvinner og menn.