4 538 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Jack & Jones er virkelig blitt et av favorittmerkene til menn over hele verden. En av grunnene er nok at det danske merket har spesialisert seg på trendy og avslappet design til rimelig pris. Du kan fylle hele garderoben din med klær fra Jack & Jones, og vips har du noe å ha på deg til alle anledninger.

Skandinavisk mote fra Jack & Jones

Bak klesmerket Jack & Jones står danske BESTSELLER, som også fører kjente merkevarer som Vero Moda, ONLY og Vila. Med merket Jack & Jones har de spesialisert seg på mote for menn til gode priser. Klesmerket har et stort utvalg av klassiske klær til basisgarderoben, men også en rekke kule prints som vil sprite opp ethvert antrekk til både fest og fritid. Jack & Jones sine kolleksjoner er både klassiske og rocka, og du vil finne noe som passer personligheten din enten du liker vintage eller en ny og trendy urban stil. Den enkle designen med gode snitt i kvalitetsmaterialer sørger for god passform. Jack & Jones er kjent for sine supre jeans, og fornyer stadig kolleksjonene med nye denimplagg.

Alt du behøver til garderoben

Fra innerst til ytterst, fra jobb til trening til fest - Jack & Jones sørger for at du alltid har noe å ha på deg. Er du på jakt etter nye sokker, undertøy, t-skjorter, jeans eller gensere har du definitivt kommet til rett sted. En ny skjorte og et par strøkne jeans gjør deg klar for en date eller en tur på byen. Hos Zalando har vi et fantastisk utvalg av klær, sko og tilbehør fra Jack & Jones. Se gjennom hele sortimentet her i nettbutikken og forny garderoben ved hjelp av enkle grep.

Andre favoritter

Jack and Jones Video: Jeans produksjon