Katalog

24 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Ta på deg sko dekorert med kunsten fra Ed Hardy

Finn din favoritt i den nye skokolleksjonen fra kule Ed Hardy, der hver eneste sko har et lite kunstverk fra den kjente tatovøren. Med svarte eller hvite sko som blanke lerret for lekre kunstverk får du en egen kul stil. Helt siden 2002 har Ed Hardy levert lekre kunstverk på klær og sko med en unik stil som skal ligge mellom det amerikanske og det japanske. Den unike stilen har gjort ham til en kjent influenser og det er ikke bare på grunn av de lekre, kule kunstverkene hans. Dette merket er basert på en alternativ livvstil og er ment for å feire den klassiske tatoveringen som en kunstform. Sjekk ut de forskjellige modellene og du finner lett en favoritt. Her finner du alt fra sko som du går en tur til sentrum i eller rusler en tur på konsert. Joggeskoene er så komfortable at det er fare for at du bruker dem til absolutt alt.

Joggesko med en attitude

Enten du liker den litt høye joggeskoen som akkurat dekker ankelen eller du liker den lavere varianten, så har kunstneren og influenseren en modell til deg. Joggeskoene er laget i tekstil med et overmateriale i en blanding av lær og tekstil. Enten du velger deg en variant med en stripete tiger med et levende brøl på siden eller du velger en variant uten et kunstverk, men heller med kledelig mesh, så er joggesko fra Ed Hardy et godt valg. Den brølende tigeren kan du finne som trykk eller brodert på siden. Den kommer og går i forskjellige former, men hele tiden som et digert brøl gjennom denne kolleksjonen. Og under den myke sålen av gummi på joggeskoene finner du to kuperte felt som gir et godt grep på underlaget og som skiller seg ut med sin signalrøde farge. Den fargen finner du også igjen på signaturen til Ed Hardy og på kule detaljer som en stripe bak på noen modeller. Ed Hardy liker kontrasten i svart, hvit og rød i denne kolleksjonen. Han er en trent tatovør fra Sør-California med utdanning som grafiker og tatovør fra kunstskolen i San Francisco. Etter utdanningen var han lærling, og det var her han ble presentert for japanske kunstnere og tatovører samtidig som han utforsket det amerikanske. Dette førte til et møte mellom USA og Japan som bare Ed Hardy får til i kunsten sin. Et unikt møte som gjør at han kommer tilbake med spennende, kule og alternative kolleksjoner sesong etter sesong.

Sommersandaler for sol og strand

Bredden av sko går helt til sommersandaler som du kan bruke på stranda eller i hagen. De er kule med et tigertrykk over vristen og Ed Hardy-signaturen på siden av sålen. Enten du foretrekker svart eller hvit så passer den til en røffere stil, enten du velger en kul jeansshorts eller en røff shorts med mange lommer. Et brøl fra tigeren passer best til de tøffe blant oss og til alle som liker den kule, røffe stilen.